Υπηρετώντας το Φως μέσα μας

 


ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΝ-ΥΠΗΡΕΣΙΑ 


Για πολλούς από εμάς, ο καθοδηγούμενος από το καθήκον άνθρωπος, συνήθιζε να κρατά ενέργεια έλλειψης και αγώνα καθώς έκανε αυτό που του υπαγόρευε η καρδιά του. Εντούτοις ΩΣ τα ανώτερα πεδία μέσα μας ξανά, ο αγώνας δεν υπάρχει πια. Αυτή ήταν ανθρώπινη πεποίθηση. 

Για πολλούς, ξεκινήσαμε παλεύοντας για να υπηρετήσουμε, κι όμως μας έλειπαν τα εργαλεία ή τα εφόδια για να το κάνουμε. Ο κάθε αγώνας μας δίδαξε πως μπορούσαμε να υπηρετούμε, ανεξάρτητα από το τι είχαμε σε υλικό επίπεδο. Γίναμε δημιουργικοί, βρήκαμε τρόπους να φτάσουμε τους άλλους με λίγα ή τίποτα τις περισσότερες φορές. Τα “καταφέρναμε χωρίς”, τον περισσότερο καιρό, σε σύγκριση με αυτά που οι άλλοι θεωρούσαν βασικές ανάγκες. Όμως υπήρχε μια αποστολή, μια τόσο δυνατή επιθυμία, που τίποτα δεν μπορούσε να σταθεί στο δρόμο μας. Και λίγο λίγο επικρατήσαμε στο να διαβαίνουμε, ενώ ψάχναμε να βοηθούμε και την ανθρωπότητα στην πορεία.

Όσο πιο πολύ βοηθούσαμε τους άλλους, τόσο οι άλλοι μας βοηθούσαν. Είδαμε πως ερχόντουσαν περισσότεροι με την ίδια επιθυμία να επικοινωνήσουν/προσφέρουν/αγγίξουν κι άλλους επίσης. Αυτό μας ενέπνευσε να συνεχίσουμε, η εσωτερική μας αποφασιστικότητα εμπνευσμένη κάθε φορά που κάποιος άνοιγε την καρδιά μας. Χρειάστηκε επίσης την ενσωμάτωση της δικής μας ισορροπίας της αρσενικής ενέργειας, να φέρει μπρος το πείσμα και την αποφασιστικότητα να “κάνουμε” την αποστολή μας ανεξάρτητα από την έλλειψη στήριξης των άλλων, την έλλειψη εκτίμησης των άλλων, την έλλειψη τιμής και πολλές φορές της πληρωμής για πολλά  από αυτά που κάναμε. Έπρεπε να μην νοιαζόμαστε για το αν έχουμε βοήθεια, γιατί ήταν η εσωτερική δύναμη που μας ωθούσε να κάνουμε τα πάντα για να φτάνουμε και να βοηθούμε. Είναι εκείνη η ενέργεια που μας έφερε πίσω στα ανώτερα πεδία όπου η ένωση και η στήριξη τώρα υπάρχουν.


Κομμάτι από το βιβλίο: “Navigating Dimensions: Awakening & Ascension Guide Book” by Lisa Transcendence Brown

Available on Amazon:

https://www.amazon.com/Navigating-Dimensions-R…/…/0615921051

Website: https://www.AwakeningToRemembering.com/books.html

Μετάφραση: Εύη Χαράκη Μαχαιρά


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγράμματα Παλιάς κ Νέας ΓΗΣ Feb.2024

Ανάληψη Ευθύνης Εαυτού

ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΗ