Picture

Απόσπασμα από την Ενεργειακή έκθεση της Lisa Transcendence Brown για  το 2020 σε σχέση με Πολυδιάστατες συνειδητοποιήσεις: Κωδικούς φωτός της ΝΕΑΣ Γης και άλλα. 

Ας μιλήσουμε λίγο για τη ΝΕΑ ΓΗ...

 

Καταρχήν η ΝΕΑ ΓΗ δεν ειναι κατοικίσιμη από την όψη του ανθρώπινου εγώ και ακόμη δεν υπολογίζεται ως “αληθινή”. Δεν είναι ακόμη διαθέσιμη ως πραγματικότητα, γιατί είναι προσβάσιμη μόνο, μέσα από την βαθιά-εσωτερική-σύνδεση και την Ιερή - Διευρυμένη Συνείδηση του καθενός... 

Ξεκινά ως “κύημα της φαντασίας μας”, ΑΠΑΛΗ, ΥΠΕΡΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ και σαν αυτό που δεν θεωρείται πιθανό (ή αληθινό), επίσης σαν αυτό που είναι “πολύ παρατραβηγμένο”, αφού δεν περιορίζεται στις παλιές παραμέτρους, που η όψη του ανθρώπινου εγώ δημιούργησε και πίστευε σαν “πραγματικότητα” …. (παρότι γνώριζε από την αρχή).

 Υπάρχουν τεράστιες και έντονες αλχημιστικές, βιολογικές, βιο-φυσικές και βιο-ηλεκτρομαγνητικές διαδικασίες που ο καθένας πρέπει να περάσει, προτού αυτές οι δυνατότητες και ικανότητες Υπερ-Συνείδησης ανοίξουν ολοκληρωτικά… και αυτά που περνούν οι 3η και 4η Διάσταση του πλανήτη μας αυτή τη στιγμή, ειναι ο αποκαθαρισμός πολύ βαθιών ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ, βαθιών θεμελιωδών/κεντρικών/ριζικών προγραμματισμών, βαθιάς πυκνότητας και τεραστίων διαδικασιών διαμόρφωσης ολόκληρης της φυσικής πραγματικότητας/σώματος, έτσι ώστε όλα να ευθυγραμμιστούν ενεργειακά και κραδασμικά στο ΨΥΧΗκό/Συμπαντικό/Κοσμικό επίπεδο μέσα από την διάλυση των συστημάτων προγραμματισμού/πεποιθήσεων που μέχρι τώρα θεωρούνταν ως “πραγματικά”. 

  • 3Δ βασίζεται στην εστίαση πάνω στο υλικό με ενέργειες όπως έλλειψη/ ανάγκη/ εξουσία/ μηχανισμοί ελέγχου/ προσκόλληση/ στάτους/ ειδωλοποίηση/ σχέσεις/ ταυτοτητες/ ιστορίες/ δράμα/χάος κλπ και επιτρέπει φόβο/ διαχωρισμό/ κατάχρηση εξουσίας/ εξουσία που άρχει/ διοικεί. Η 3 Δ μάχεται για να “καταφέρει” ανθρώπινες πραγματικότητες που τρέφουν ενέργειες των κατώτερων chakras του “εγώ πρώτα”, εγωισμού, απληστίας και φαίνεται “να μην έχει καρδιά’ ή προσποιείται πως δεν έχει, εντούτοις είναι προφανές πως οι προτεραιότητες δεν είναι Συνειδητότητας Ενότητας, έστω και αν τις μιμείται. 


  • 4Δ είναι μια μετάβαση όπου ο καθένας ξυπνά σε μια νέα αντίληψη εν μέσω του χάους, της σύγχυσης, των δυαδικών πραγματικοτήτων, ξεκινά την εσωτερική δουλειά, ψάχνει εσωτερική/ αστρική/ ανώτερου εαυτου/ ψυχική γνώση και μαθαίνει να ανοίγει την καρδιά, τα δώρα/ τις ικανότητες που ανοίγονται, εντούτοις ο καθένας μένει σε πραγματικότητες αγωνίας με το υλικό σώμα, έτσι ώστε να ξυπνήσει κι άλλο ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 3Δ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ. Εδώ έρχεται η αυτοαντίληψη και ξεκινα “το ένα πόδι μέσα/ ένα πόδι έξω”. Εδώ αρχίζει να αναδύεται η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ του ενεργειακού σώματος του καθενός, μέσα από μια βαθιά κατάσταση αμνησίας/ κόμματος/ λήθαργου/ ξεχασμένης κατάστασης, μέσα από μια τεράστια διαδικασία μάθησης του πως να ανοίγεται και να ακούει και να τιμά την δική του ανώτερη καθοδήγηση, έτσι ώστε να νιώθει, σέβεται και εμπιστεύεται τα “αόρατα ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ Πεδία” χωρίς διαχωρισμό, αντίσταση και φόβο πια.


  • Ομιχλώδη, Μεθυσμένα, Συγχυσμένα, και Τεράστια Συναισθηματικά Ξεκαθαρίσματα, καθώς και Αλλαγές στο Φυσικό Σώμα (διορθώσεις στο DNA) είναι όλα μέρος αυτής της φάσης. Όλα αυτά συμβαίνουν εντελώς από μέσα, αφού όλες οι διαστάσεις είναι ΜΈΣΑ και ο δρόμος “προς αυτές” είναι ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΆ Ή ΣΩΜΑΤΙΚΆ δια μέσου όλων… της κάθε πραγματικότητας, πεποίθησης, διάστασης… όπου η Διεύρυνση της Καρδιάς-Φωτός- Συνείδησης εμφανίζονται και οι προτεραιότητες ξεκινούν να αλλάζουν.


Οι ΠΡΑΓΜΑτικότητες δεν είναι όπως όλοι “σκέφτονταν” παλιά… Είναι ψευδαισθήσεις, όνειρα πιστεύω (οι εφιάλτες ειναι διαδικασίες καθαρισμού καρμικών ασυνείδητων χρονογραμμών της 3ηςΔ), που εκπέμπονται από το κυτταρικό σώμα του καθενός σαν διάφορες κραδασμικές συχνότητες… που λένε στο “εκεί έξω” τι να επιστρέψει πίσω στον καθένα για να το δει, βιώσει...  που σχετίζεται με ΚΒΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ και όχι γραμμικές πραγματικοτητες.  

Η 3Δ είναι γραμμική. Η 4Δ ειναι η μετάβαση από το γραμμικό στο κραδασμικό/ενεργειακό/μη-γραμμικό, που εντούτοις έχει τεράστια υλική πυκνότητα και γραμμικότητα που πρέπει να καθαριστεί σωματικά και ενεργειακά… η 5ηΔ ανοίγει την πρόσβαση στις σε όλες τις άλλες διαστάσεις, εντούτοις αυτό ξεκινά από την 4ηΔ όπου ο καθένας ακόμα ζει από το εγώ και το διαχωρισμό… καθώς ο καθένας ακόμα πρέπει να δουλέψει μέσα από τεράστιες και βαθιά ριζωμένες διαδικασίες για την διάλυση του εγώ από μέσα του, για να μπορέσει να λάβει χώρο η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ (εμπειρία της 5ηΔ).

2020 Mid-Year Quantum Energy Update on Multi-Dimensional Awakenings: Ascended NEW Earth Light Codes, Optical Illusions and Living Dreams... What's Next?

♥ Global/Cosmic/Universal/Multi-Dimensional/Quantum Re-Set Powerfully

https://www.awakeningtoremembering.com/

Copyright 2009-Current ~ Lisa Transcendence Brown

 




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγράμματα Παλιάς κ Νέας ΓΗΣ Feb.2024

Ανάληψη Ευθύνης Εαυτού

ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΗ