Απόσπασμα από 

2021 Ετήσια Πολυ/Διαστατική/Κβαντική/Ενεργειακή 
 Ενορατική Παρουσίαση/Επισκόπηση 

 ΑΓΑΠΗμένη Οικογένεια Φωτός, Αυτή η κοινοποίηση/ενεργοποίηση είναι βαθιά κωδικοποιημένη με απεριόριστους πολυδιάστατους/Κβαντικούς Κώδικες Φωτός (Ψυχή-Άστρο-Φως-Φωτονικό-Γεωμετρικό-Ολογραφικό (Κωδικούς Αγνής Αγάπης) και άλλα. Αυτοί ενεργοποιούν σε πολυδιάστατο επίπεδο και μιλούν σε πολλαπλές διαστάσεις/διαστατικές πτυχές επίσης. Ο καθένας πρώτα θα ΑΙΣΘΑΝΘΕΊ τα πάντα και μετά, όπως επιτρέπει η Καρδιά-Σύνδεση-Συνείδηση, θα ξεκινήσει να βλέπει… (για κάποιους αυτό θα είναι ταυτόχρονο, για άλλους χρειάζεται αρκετός χρόνος, ακόμη και μήνες/χρόνια, γι αυτό να έχετε υπομονή και απλά να ΑΙΣΘΑΝΘΕΊΤΕ/απορροφήσετε). Η συνείδηση δουλεύει με Κβανικό/όχι-γραμμικό επίπεδο… καθώς τα πάντα επεξεργάζονται μέσα από ολόκληρο το σώμα/πεδίο. ♥

 Μου πήρε πάνω από τέσσερις μήνες για να το γράψω και ολοκληρώσω. Ολόκληρη αυτή η κοινοποίηση μπορεί να είναι ενεργοποίηση μιας νέας διεύρυνσης/επίγνωσης και να βοηθήσει με την διευκόλυνση μιας από μέσα-προς-τα έξω μετατόπισης, αφού ο καθένας επιλέξει να ηρεμήσει και να το επιτρέψει. Τιμήστε ολόκληρο το/σώμα/το είναι σας καθώς αυτό επικοινωνεί μαζί σας. Κοιμηθείτε/ξεκουραστείτε/ενυδατωθείτε (στηρίζοντας την κυτταρική κίνηση/αναδόμηση), κινήστε το σώμα σας, βγείτε έξω στην φύση, χορέψτε… οτιδήποτε αισθάνεστε ότι είναι κατάλληλο για σας, αφού αυτό είναι διαφορετικό για τον καθένα και κάθε φορά. Γράψτε/μοιραστείτε… τιμήστε την διαδικασία καθαρισμού του σώματος σας επίσης, καθώς αυτό εργάζεται για να ανυψώσει τις δονήσεις του με την κάθε δονητική/ενεργειακή ευθυγράμμιση που συμβαίνει. 

Με αγάπη, εκτίμηση και βαθύ ιερό σεβασμό, 
Lisa Transcendence Brown 
www.AwakeningToRemembering.com 

 Υ.Γ. Επεξεργασία Κωδικών Φωτός: Για την περισσότερο γραμμική ανθρώπινη όψη, η επεξεργασία είναι ευκολότερη κατά τον ύπνο ή με τα μάτια κλειστά για το σώμα να καταλαγιάσει/ηρεμήσει και την παρουσία να επιστρέψει μέσα, όπου η καρδιά/νους μπορούν να ανοίξουν. Για τα Φώτο ΌΝτα, επεξεργαζόμαστε τους κωδικούς φωτός διαφορετικά. Έτσι ο καθένας πρέπει να παίξει/δει/ανακαλύψει τι νιώθει ότι λειτουργεί καλύτερα και να τιμήσει το πόσο χρόνο χρειάζεται, αφού όλο αυτό είναι κυτταρικό/γραμμικό/κρυσταλλικό θέμα του Φωτοσώματος. 

 2021 Ετήσια Πολυ/ Διαστατική/Κβαντική/Ενεργειακή Ενορατική Παρουσίαση/Επισκόπηση 

 Αγαπημένη Οικογένεια του Φωτός, Με ολόκληρο τον πλανήτη να επιταχύνεται μέσα από τεράστιες μεταβατικές φάσεις μετατόπισης/κίνησης, από μια 3Δ/4Δ Παλιά Γη Μονής-Διάστασης Σκεπτικό/Κοινωνία σε μια διευρυμένη Πολύ-Διάστατη (Κβαντική), η κάθε πεποίθηση/πραγματικότητα έρχεται σε “Ενεργειακή Επανεξέταση”. Αυτό απαιτεί συνεχείς διαδικασίες “ενεργειακής/κραδασμικής επανευθυγράμμισης’’ από τον καθένα μέσα από την δική του εσσωτερική πρόσβαση στην Αγνή Συνείδηση Πηγής (Φως) που κρατά βαθιά μέσα του. 

 Η μετάβαση ενός ολόκληρου πλανήτη/είδους έξω από κάθε προγραμματισμένο/επηρεασμένο σύστημα/πραγματικότητα πεποίθησης, που κρατούσε ως “αλήθεια” είναι πέραν από περίπλοκο, κάθως η κάθε πτυχή ολόκληρης της ζωής του κάθε ατόμου επηρεάζεται και συμπεριλαμβάνεται σε αυτό. Με την γέννηση, δημιουργία, σχηματισμό και κράτημα των Συχνοτήτων της Νέας Γης από τον καθένα, όλες οι νέες πραγματικότητες γεννιούνται και φέρονται μπρος/καλούνται μπρος από βαθιά μέσα μας. 
Αυτή η διαδικασία “επαναγέννησης” γεννά μια ΝΕΑ Ανθρωπότητα και μια Κοινωνία της Νέας Γης που αντικαθιστά αυτήν που ζούσε με τους παλιούς τρόπους της διχόνοιας παλιά… Όλα ΝΕΑ: Προσέξτε τη λέξη μπρος από τη Γη, που ειναι “ΝΕΑ”. Αυτό είναι γιατί όλα είναι όλα νέα, γεννημένα απ΄την αρχή και δεν έχουν καμία σχέση με το Παλιό, με οποιονδήποτε τρόπο. Όλα νέα συστήματα, όλοι νέοι τρόποι, όλα νέα τα πάντα… καθώς ο καθένας επιστρέφει στην δική του Κατασταση Ανώτατης Συνειδητότητας. 

 Το 2020 ήταν καθοριστικό σημείο καμπής της επιτάχυνσης για μια συλλογική μετατόπιση της ανθρωπότητας, που συμβαίνει όταν τα πάντα έρθουν σε “παύση” (Σημείο Μηδέν). Από αυτό το ενεργειακό σημείο τα πάντα ανέρχονται για επανεξέταση και έτσι όπως ο καθένας κάνει την βαθιά εσωτερική δουλειά για να καθαρίσει τον προγραμματισμό της νοοτροπίας/κατάστασης απο-δυνάμωσης, ένα νέο σημείο εκκίνησης δημιουργείται από τις συνεχείς νέες συνειδητοποιήσεις, νέες προοπτικές, νέους στόχους και νέα συγκέντρωση στην ΣΚΟΠΙΜΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Από την στιγμή που ο καθένας βλέπει τον προγραμματισμό του, τα πάντα γίνονται πιθανά ξανά. Αυτό φέρνει μεγάλες συλλογικότητες μέσα, σαν δυνατούς δημιουργούς-αλλαγής αφού συνειδητοποιούν πως αυτοί είναι σε θέση δύναμης, σε αντίθεση με τις πεποιθήσεις αποδυνάμωσης του παλιού τρόπου. 

Το 2021 είναι το επόμενο βήμα/φάση αυτής της τεράστιας Παγκόσμιας Μετατόπισης σαν μέρος της Πλανητικής Ανύψωσης και εγκαθίδρυσης νέων πρότυπων που στηρίζουν την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ως το ευρύτερο όλο. Αυτός ο γραμμικός χρόνος είναι τεράστιος, πελώριος και παρουσιάζει στον καθένα από μας όλες τις νέες ευκαιρίες, όλες τις νέες επιλογές/δυνατότητες και όλες τις νέες επιλογές επίσης. Σημείο Επιλογής. Σημείο Μηδέν. Σημείο Συνειδητής Δημιουργίας. Η Συνείδηση της Νέας Γης πάντοτε λειτουργεί από αυτό το μέρος. 

 Ο κάθε ένας ξυπνά ΜΕΣΑ ΑΠΟ τα δικά του θέματα, μέσα από τον βαρύ προγραμματισμό/προγράμματα, μέσα από τις αχανείς Ψευδαισθήσεις Διαχωρισμού που ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ κρατά μέσα του. Αυτό είναι το “άσχημο μέρος” της Διαδικασίας Αφύπνισης που προηγείται της Ανύψωσης της Συνειδητότητας η οποία ακολουθείται από την Ανύψωση του Φυσικού Σώματος (που συμβαίνει ταυτόχρονα, εντούτοις η φυσική/υλική πυκνότητα παίρνει περισσότερο χρόνο για να αναδιαμορφωθεί/ξανα-δουλευτεί). Καθώς η όψη του εγώ γίνεται κατανοητή, καθώς κυριεύεται/τυγχάνει γονικής μέριμνας/κυβερνιέται και της επιτρέπεται να διαλυθεί τόσο ολοκληρωτικά που ο διαχωρισμός να μπορέσει να συγχωνευτεί μέσα στην Ενότητα όπου τα πάντα Υπερβαίνονται εντελώς από μέσα. Τα πάντα γίνονται ΕΝΑ ΞΑΝΑ… έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να επιλέξει να ΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ με την κάθε συνειδητή πράξη και αναπνοή. . ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΓΗ...από όπου δημιουργείται, από όπου χτίζεται, βιώνεται και υπάρχει σαν εμπειρία και τα πάντα εκπληρώνονται σαν ΦΩΣ. Εδώ είναι που ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ που στην πραγματικότητα είμαστε και σταματάμε επιτέλους να παίζουμε στο ΠΑΛΙΟ… μια και καλή.♥

Lisa Transcendence Brown 
www.AwakeningToRemembering.com 

Μετάφραση
Εύη Χαράκη Μαχαιρά
www.newrreal.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγράμματα Παλιάς κ Νέας ΓΗΣ Feb.2024

Ανάληψη Ευθύνης Εαυτού

ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΗ