12/11/2020

Evolution Revolution

Στο επίπεδο της υλικής διάστασης,

αυτήν την στιγμή γίνονται πολλά αδιανόητα ανά το παγκόσμιο, τα οποία ανησυχούν και τρομάζουν τον κόσμο. Αυτό θέλουν οι ιθύνοντες, ένα τρομαγμένο πλήθος που είναι έυκολο να ελέγχεται.

Αυτή είναι η ύστατη προσπάθεια αυτών που διοικούν, να κρατήσουν τους απλούς πολίτες διαιρεμένους και ελεγχόμενους.

Σε ένα άλλο επίπεδο, αυτό που συμβαίνει είναι το μεγάλο ξύπνημα των ανθρώπων της Γης. Η συνειδητοποίηση από την μεγάλη μάζα των λαών, ότι αυτοί που διοικούν, στην τελική δε νοιάζονται πραγματικά για την ευημερία και ευτυχία των πολιτών. Το ξύπνημα από το λήθαργο μιας βολής ασύμβατης με τη ψυχή του κόσμου.

Όλοι εμείς οι απλοί άνθρωποι συντηρούμε την κορυφή αυτής της στρεβλωμένης πυραμίδας αποκλειστικά και μόνο, με τη δική μας ενέργεια.

Δηλαδή: Με την ψήφο μας, τους φόρους που πληρώνουμε, την υπακοή και την πίστη στα μέσα ενημέρωσης, με τη δύναμη των συναισθημάτων μας και την δράση ή αντίδραση μας προς την κάθε τους απόφαση, είτε με αντιδράσεις θετικές είτε με αρνητικές, εστιάζουμε, ασχολούμαστε, τροφοδοτούμε και δυναμώνουμε ενεργειακά την ύπαρξη τους.

Με τη διχόνοια μεταξύ μας, καθυστούμε τους εαυτούς μας αδύνατους, ευάλωτους και εύκολο στόχο προς την χειραγώγηση και πλήση εγκεφάλου από τους 'ανώτερους' (διαίρει και βασίλευε). 

Όλοι ξέρουμε κατά βάθος ότι στην κορυφή της πυραμίδας αυτοί οι ανώτεροι είναι ενωμένοι και αδιαίρετοι μεταξύ τους, γιατι τους ενώνει η κοινή δίψα και απληστία για τη δύναμη και την εξουσία. Δεν έχει σημασία σε ποια παράταξη βρίσκονται. Τους δένουν ισχυροί δεσμοί πιο πάνω από την ιδεολογία της παράταξης που εκπροσωπουν. Αυτό που λέμε, μαζί τα τρώνε. Παράδειγμα το θέμα με τα χρύσα διαβατήρια, όπου ήταν μαζί πρόσωπα από διαφορετικές παρατάξεις. Από την επόμενη κιόλας μέρα πολύ λιγη ενημέρωση είχαμε για το θέμα. Το μόνο που ακούσαμε ήταν πως θα εξασφαλιστούν χρηματικά αυτοί που κατέβηκαν από την καρέκλα τους. Όχι μόνο δεν θα τιμωρηθούν αλλά θα τους εξασφαλίσουμε να ζουν βασιλικά! Από εκείνη τη μέρα τα μέσα ασχολούνται με τον covid, σκορπώντας το φόβο για τη ζωή μας έτσι ώστε να μην έχουμε ενέργεια να ψάξουμε τί στο καλό έγινε με το θέμα των διαβατηρίων. 

Ήρθε η στιγμή να αναλογιστούμε αν θα συνεχίσουμε να είμαστε τα πιόνια και οι δούλοι που έκτισαν τις πυραμίδες για τους φαραώ! Αν θα εστιάζουμε, ταϊζουμε, ενδυναμώνουμε αυτούς που μας εξεφτελίζουν δήθεν επειδή μας προστατεύουν (από ποιούς μας προστατεύουν?). 

Η επανάσταση αυτή την φορά είναι πολύ διαφορετική από άλλες φορες. Επανάσταση εξέλιξης Evolution Revolution. Αφού ξυπνήσουμε και δούμε την φτιακτή πραγματικότητα που μπάζει από παντού, θα αποφασίσουμε πραγματικά αν είναι εκεί που θέλουμε να αφιερώνουμε την ενέργεια μας. Αν θα μείνουμε δέσμιοι σ'άυτό το λούκι.

Χωρίς να το καταλάβουν, μας έχουν δώσει το εισητήριο να βρεθόυμε εκτός συστήματος. Ξέμπαρκοι. Χωρίς μισθό, χωρίς πρόνοια, χωρίς προστασία, κλπ. Ορφανοί από την φροντίδα τους.

Εδώ ήταν το λάθος τους! Γιατί είμαστε ακόμα ζωντανοί! Στην σκηνή σαν ροκ συγκρότημα! Και δεν χρειαζόμαστε καν το χειροκρότημα! Έχουμε ο ένας τον άλλο. Έχουμε την ησυχία μας να αναλογιστούμε ποια είναι τα σημαντικά. Την ευκαιρία να θυμηθούμε την αληθινή μας δύναμη. 

Χωρίς να το καταλάβουν μας άφησαν να θυμηθούμε πως είμαστε super heroes! Πως μέσα στην στέρηση μας μπορούμε και βοηθούμε ο ένας τον άλλο. Πως είμαστε οι πολλοί. Πώς εμείς είμαστε η Δύμαμη για να γυρίζει ο τροχός.

Σήμερα στο δρόμο, στην κίνηση, έκοψα τον εαυτό μου να χαιρετώ όποιον με άφηνε ή άφηνα να περάσει. Έτσι όπως κάνουν παιδιά στους άγνωστους στα άλλα αυτοκίνητα. Δεν βιαζόμουν να φτάσω κάπου παρόλον που στις 11 έπρεπε να πιάσω το μωρό μου από το μάθημα (το μάθημα που χρειάζεται εκτός σχολείου γιατί στη δωρεάν παιδεία, ο δημόσιος υπάλληλος καθηγητής δεν έχει την ευθύνη/όρεξη να το εξηγήσει, να το κατανοήσουν οι μαθητές). Ένιωθα λοιπόν στο δρόμο, πως είμαστε ομάδα. Είμαστε οι επιζώντες της καταστροφής του θλιβερού human matrix. Ειμαστε οι συνδημιουργοί του νέου φωτο-πλέγματος της νέας μας ζωής. Είμαστε τα ιερά τέρατα που δημιουργούν κατά λάθος!

Δεν έχουν επίγνωση ότι μέσα στο curfew έσσω μας, είμαστε όλο και πιο ελεύθεροι να καθαρίσουμε το νου μας. Να σβήσουμε την τηλεόραση και να βάλουμε μουσική να χορεύκουμε με τα μωρά μας, να διεβάσουμε το ξεχασμένο μας βιβλίο, να μιλούμε με τους φίλους μας, να φκάλουμε το make up, να ησυχάσουμε.

Δεν υπάρχει πια το normal. Αυτό ακριβώς ήταν το λάθος τους γιατί κανενού η φύση δεν είναι normal. Είμαστε ξεχωριστοί, μοναδικοί, εξελισσόμενοι υπερήρωες του έργου που φτιάχνουμε εδώ και τώρα. Και καταλαβαίνουμε ότι μπορούμε αν θέλουμε να τους αφήσουμε απ'έξω!

Κάποτε όταν πια θα μείνουν χωρίς την τροφή που τους δίνουμε, ίσως και μακάρει να θυμηθούν κιαυτοί την ανθρωπιά, ανθρωπότητα.

 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγράμματα Παλιάς κ Νέας ΓΗΣ Feb.2024

Ανάληψη Ευθύνης Εαυτού

ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΗ