Ενισχυμένη Μοριακή Δόμηση του “Πυριτικού (Silicon) και Κρυσταλλικού Γενετικού Υλικού μας”: Γρήγορες Ανώτερες Μετατροπές στο Γενετικό μας Υλικό με την Ενσωμάτωση ΝΕΩΝ ΨΥΧΗκών Κωδικών Φωτός.



7/11/17
http://www.awakeningtoremembering.com/daily-writings/enhanced-molecular-structuring-of-our-silicon-crystalline-dna-advanced-rapid-dna-conversions-with-the-integration-of-new-soular-light-codes

Ενισχυμένη Μοριακή Δόμηση του “Πυριτικού (Silicon) και  Κρυσταλλικού Γενετικού Υλικού μας”: Γρήγορες Ανώτερες Μετατροπές στο Γενετικό μας Υλικό με την Ενσωμάτωση ΝΕΩΝ ΨΥΧΗκών Κωδικών Φωτός.

Έχουμε εισέλθει σε Ανώτερες Ταχείες Κρυσταλλικές Αναβαθμίσεις για την ενίσχυση των Πυριτικών Κρυσταλλικών ΦωτοΣωμάτων μας, μέσα από την δραστηριοποίηση όλων των κωδικών και αλληλουχιών, που μας μεταφέρουν σε μια εντελώς νέα φάση “αποδόμησης και αναδόμησης”  σε μοριακό/κυτταρικό επίπεδο, όλης της φυσικής ύλης (τόσο του σώματος, όσο και της εξωτερικής πραγματικότητας επίσης).   
Αυτή η προχωρημένη γεωμετρία είναι μέρος μιας συνεχούς ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ που αυξάνεται ουσιαστικά καθώς συνεχίζουμε με την Άνοδο της Γης και την ανα-σύνθεση της από ένα ασυνείδητο πλανήτη/σκάφος σε πλήρως συνειδητό (ξανά). Η εξέλιξη του είδους που συμβαίνει τώρα, μας επιστρέφει στις γαλαξιακές και ψυχικές μας καταγωγές. Ο παράδεισος και “άλλοι γαλαξίες” συγκλίνουν με το υλικό μας πεδίο (ενώ η κόλαση παίζει για όσους κρατούν ακόμα αυτά τα προγράμματα μέσα τους).
Μεταβάσεις στην “άλλη πλευρά/υπεράνω” εκτελούνται ταχύτατα τόσο για το υλικό όσο και για το μη υλικό πεδίο. Κάποιοι φέρνουν το σώμα τους στη ΝΕΑ ΓΗ (μια διαδικασία εξέλιξης όπου το ΦωτοΣώμα δραστηριοποιείται), ενώ άλλες ψυχές ολοκληρώνουν τις αποστολές τους και εξέρχονται από την μορφή του υλικού σώματος, για να βοηθήσουν όσους θα μείνουν στη Γη με την επιστροφή στην πλήρη ενότητα - αγάπη από μέσα τους.   
Οι νέες μας κυτταρικές δομές πλάσματος, πυριτίου, κρυστάλλου, είναι τόσο ανεπτυγμένες πέραν από οτιδήποτε μπορούσαμε/μπορούμε να κατανοήσουμε ως άνθρωποι. Μέχρι που να συμβεί “στο κάθε άτομο”, δεν είναι ΠΡΑΓΜΑτικότητα εδώ. Συμβαίνει, στον (για) τον κάθε ένα, και έχει ενισχυθεί σε συχνότητα, καθώς επίσης έχει την  υψηλότερη ανα-σύνθεση στην οποία είχαμε πρόσβαση/εμπειρία μέχρι τώρα. Και αυτό θα συνεχίζει να είναι έτσι… δηλαδή αυξημένη ενίσχυση των πάντων (παραμορφώσεων και αγνότητας).
Το μήνυμα της 7/7/17: Το Γενετικό Υλικό του Κάθε Ενός εξελίσσεται ταχύτατα και τα σώματα μας αλλάζουν. Είναι πολύ σημαντικό να μην εφαρμόσουμε παλιά πιστεύω σε αυτό, γιατί θα είναι σαν να προσπαθούμε να φτιάξουμε κάτι που δεν είναι σπασμένο και δουλεύει “για σένα”  έτσι ώστε να εξαγνιστεί/καθαρίσει/εξελιχθεί για να κραδαίνεται σε ανώτερα πεδία ύπαρξης (διάστασης) που το παλιό σου σώμα δεν μπορεί να εκπληρώσει. Χρειάζεται κι αυτό να ανασχηματιστεί και να αποδεσμεύσει την πυκνότητα που κρατούσαν μέσα του τα παλιά προγράμματα. Αυτή είναι μια τεράστια διαδικασία που δεν χωράει στα παλιά κουτιά.
Είναι πολύ σημαντικό για τον κάθε ένα να αντιληφθεί την συσχέτιση του υλικού σώματος και της υλικής πραγματικότητας καθώς η ΨΥΧΗ του κάθε ενός αναδύεται/αφομοιώνεται από μέσα. Κάθε μέρα, από τότε που οι νέοι κωδικοί ανα-δόμησης Γενετικού Υλικού δραστηριοποιήθηκαν για όλους, υπάρχουν αυξημένες διαδικασίες αποτοξίνωσης, αναβαθμίσεις του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς επίσης και ανα-διαμόρφωσης του πως λειτουργεί και εργάζεται το σώμα σ’αυτές τις ψηλές συχνότητες.
Οι παλιές μας μοριακές δομές με βάση τον άνθρακα ήταν σταθερές. Κρατούσαν σταθερές πραγματικότητες στη θέση τους. Αυτά τα γραμμικά χρόνια της Γης/Ανθρώπων/Πάντων, τώρα κινούνται προς πλήρη συνειδητότητα και έχει αλλάξει η μοριακή δομή του Γενετικού Υλικού/το κυτταρικό σώμα/μοριακή δομή όλης της φυσικής τους ύλης επίσης. Οι αυξανόμενες εισροές ΨΥΧΗκών/Γαλαξιακών/Κοσμικών Κωδικών συνεχώς αλλάζουν τα πάντα, σε ατομικό επίπεδο από βάση άνθρακα (σταθερό) σε βάση πυρίτιο κρυσταλλικό (αυτορυθμιζόμενο, Γενετικό Υλικό που συνεχώς απο-δομείται  και ανασχηματίζεται), που αλλάζει την μοριακή δομή όλης της φυσικής ύλης συνέχεια τώρα. Καθοριστικός παράγοντας; Συνεχείς νέοι κωδικοί φωτός και η με πρόθεση διαδικασία εφαρμογής/αφομοίωσης η οποία αυξάνεται ουσιαστικά όλη μέρα/κάθε μέρα τώρα… Για τους μη συνειδητούς, θα τα βιώνουν όλα αυτά με ασυνείδητα, παλιά πιστεύω, μέχρι που να έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες και να είναι έτοιμοι να τις ασπασθούν πλήρως επίσης.  
Καθώς αυτή η προχωρημένη ανώτερη διαστατική συχνότητα, φωτο-κωδικοποιημένης διάνοιας εκπορεύεται/πλημμυρίζει μέσα/δια μέσου των πάντων, πάει κατευθείαν για τη δομή της φυσικής ύλης τώρα. Αυτό το φως ανα-κωδικοποιεί τα πάντα, ανάλογα με τον επιλεγμένο (και σημαντικό) Σκοπό της Ψυχής και τη Γαλαξιακή Αποστολή του καθενός, η οποία παίζεται μέσα από τους ανθρώπινους ρόλους του καθενός. Υπέρ διεγείρει, φορτίζει, ανάβει το κυτταρικό σώμα/οργανισμό για να δραστηριοποιήσει αδρανείς κωδικούς που βρίσκονται βαθιά μέσα. Μέσα σε κάθε σημείο του σώματος σου, στο αυτοκίνητο, το σπίτι, τα δέντρα, τα παιδιά, γονείς, κατοικίδια, Γη Γαία και την ατμόσφαιρα επίσης. Αυτή η ανα- κωδικοποίηση έχει διαδικασίες που ακολουθεί για να ανα-δομήσει και ανα-ευθυγραμμίσει την κάθε υλική πραγματικότητα τώρα.    
Όσο περισσότερο βάση-άνθρακα είναι το υλικό σώμα/μορφή, τόσο πιο έντονη η διαδικασία. Η διαδικασία ακολουθεί μια αλυσίδα γεγονότων που την επισπεύδει ή αργοπορεί συνεχώς. Εντούτοις όσο πιο πηκτή είναι η υλική μορφή, τόσο η διαδικασία “κατάρρευσης” είναι υλική επίσης. Το κάθε κύτταρο, το κάθε μόριο, το κάθε άτομο διασπάτε για να αποδεσμεύσει τον παλιό προγραμματισμό/κωδικούς. Αυτό είναι μέρος της φάσης αποδόμησης, όπου οι πραγματικότητες αποδομούνται και αναδομούνται αναλόγως όλων των νέων κωδικών, που μεταμορφώνουν/ανασχηματίζουν το Γενετικό Υλικό του καθενός. Αυτό περιλαμβάνει και όλη την προηγούμενη πιστευτή έμψυχη ύλη τριγύρω σου, καθώς και αυτή ζωογονείται.     
Κάθε κοσμική/γαλαξιακή/Ηλιακή συχνότητα εκπέμπει πάρα πολλούς διαφορετικούς κωδικούς. Κάθε κωδικός “μιλά” μια γλώσσα που εδώ την αποκαλούμε “γλώσσα του φωτός”. Αυτή η Γλώσσα του Φωτός μπορεί να πάρει και πολλές μορφές επίσης. Όχι μόνο όσα νομίζει ή σκέφτεται η ανθρώπινη όψη. Τα πάντα εκπέμπουν σαν ΑΓΑΠΗ, η ΑΓΝΟΤΑΤΗ ΜΟΡΦΗ του ΑΓΝΟΥ ΦΩΤΟΣ της ΠΗΓΗΣ μιλά αυτή τη γλώσσα εδώ. Αυτό ενεργοποιεί το κυτταρικό σώμα των πάντων να ανα- κωδικοποιηθεί γρηγορότερα, ας πούμε. Αυτή η δραστηριοποίηση είναι της δικής σου ΨΥΧΗΣ, εσύ σαν Γαλαξιακός, σαν Άστρο ΟΝτότητα, σαν Ιερή/Άγια ΟΝτότητα και ΟΝτότητα ανώτερης διάστασης που παίρνει νέα υλική μορφή εδώ.
Αυτή η ανώτερη ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ είναι πολύπλοκη και πολύ πέραν από το τι μπορεί να κατανοήσει το ανθρώπινο μυαλό. Λαμβάνει χώρα σε κυτταρικό/μοριακό επίπεδο, και καθώς ο καθένας κερδίζει πρόσβαση/ξανασυνδέεται με το δικό του κυτταρικό σώμα για να συμμετέχει σε αυτή τη διαδικασία με πρόθεση, τόσο περισσότερο η διαδικασία θα κάνει νόημα, αφού αυτή είναι μια πολυδιάστατη εμπειρία  ολόκληρου του σώματος/ολόκληρης της πραγματικότητας εδώ.
Δραστηριοποιούνται Υπέρ-Υψηλές Κοσμικές Ακτίνες Συχνοτήτων & Συχνότητες Διαμαντένιου Φωτός και “δίνουν έναυσμα” σε ενεργειακά κύτταρα που μεταδίδουν υψηλές συχνότητες επίσης. Αυτή η βιο- ηλεκτρομαγνητική ενέργεια υπερφορτώνει/βραχυκυκλώνει το “παλιό” νευρικό σύστημα για να σπάσει τις παλιές κυτταρικές δομές, να τις ανα-δομήσει και να τις ανα-συνδέσει με λιγότερη πυκνότητα και περισσότερο φως, έτσι ώστε το “νέο σώμα” να λειτουργεί σαν ένα λεπτά- συντονισμένο ζωντανό οργανισμό, που αναπνέει, έχει διάνοια, επικοινωνεί, επεξεργάζεται, ανα-προσαρμόζει και εκπέμπει νοήμων φως μέσα από κάθε κύτταρο. Οι μεμβράνες, τα όργανα και οι δομές του παλιού ανθρώπινου σώματος υφίστανται μια τεράστια ανα-τα-πάντα διαδικασία. Η δομή του κάθε κυττάρου τώρα διασπάται συνεχώς, ανα- κωδικοποιείται και ανα δομείται ανάλογα με τις ανώτατες διαστατικές “επιλογές”,ας πούμε. Αυτή η διαδικασία διάσπασης θα συσχετισθεί με διάφορα επίπεδα, ανάλογα με το πόσο βάση-άνθρακα ή βάση-κρυσταλλικό είναι κανείς.
Ο περισσότερο βάση-άνθρακα άνθρωπος, θα βιώνει τη διαδικασία περισσότερο σε υλικό επίπεδο, με δυνατά συναισθήματα ή πολύ έντονες υλικές πραγματικότητες “προσπαθώντας” να αλλάξει (μεταβεί σε ανώτερο κραδασμό, αποδεσμεύοντας την πυκνότητα του προηγούμενου προγράμματος που έπαιζε). Αυτό μπορεί να είναι αφόρητο στην αρχή, γιατί η ποσότητα της δύναμης της καταπιεσμένης/κρατημένης ενέργειας είναι τεράστια. Όσο πιο ασύμφωνο/παράφωνο με τη Ψυχή/ΠΗΓΗ είναι αυτό το παλιό πρόγραμμα, τόσο πιο δυνατό θα είναι κι αυτό. Για τους ανθρώπους, αυτό δεν είναι κατανοητό, λόγω των προηγούμενων τους αντιλήψεων για το πως υπήρχαν/δημιουργούνται οι υλικές πραγματικότητες. Δεν κατανοούν ακόμη πλήρως, ότι η υλική πραγματικότητα δεν είναι κάτι το σταθερό και ότι η συνειδητότητα υπαγορεύει την υλική πραγματικότητα και πως έτσι έιναι που αυτή παίρνει μορφή εδώ. Επίσης δεν κατανοούν το πως κτίζονται οι πραγματικότητες, τι τις κρατά στον τόπο τους και το πως οι πραγματικότητες επηρεάζονται καθώς τα παλιά χρονοδιαγράμματα των κατώτερων συχνοτήτων /διαστατικών πεδίων διαλύονται /πέφτουν.
Ποσοστιαίο (Quantum) Φωτονικό Φως είναι το ίδιο με ΑΓΝΟ ΦΩΣ ΠΗΓΗΣ, το Φως της Ψυχής Σου, και ενεργοποιείται με αυξανόμενες ποσότητες τώρα. Αυτό το Φωτονικό φως δημιουργεί στρεβλώσεις και διακυμάνσεις στο πεδίο, είναι βαρύ στην αρχή, επιτρέπει στις πραγματικότητες να διευρύνονται, να κάμπτονται και να ανασχηματίζονται εντελώς με-πρόθεση. Καθώς ο καθένας διευρύνεται ως το Ποσοστιαίο Πεδίο, μέσα/σαν το Ενοποιημένο Πεδίο Συνειδητότητας, η (μη)πραγματικότητα των υλικών πραγματικοτήτων παίρνει νέα μορφή επίσης. Αυτό το φως ανώτερης συχνότητας εξαλείφει τον παλιό προγραμματισμό, αποϋλοποιεί και ξαναϋλοποιεί  τη σωματιδιακή ύλη για να πάρει νέα μορφή ανάλογα με πολλά πράγματα εδώ. Είναι επίσης το πως “ταξιδεύουμε” εύκολα, δια μέσου διαστάσεων, γαλαξιών, σύμπαντων ως  ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ενω διατηρουμε αυτή την φυσική μορφή/πραγματικότητα εδώ. Στην αρχή κατά τη διάρκεια του ύπνου ή σε κατάσταση αλλαγμένης συνείδησης, στη συνέχεια σε ξύπνια κατάσταση επίσης. Η ικανότητα το καθενός να γίνει Κύριος αυτής της διαστατικής εναλλαγής με ευκολία, εξαρτάται από το πόσο ΑΓΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ο καθΕΝΑΣ και πόση ενότητα/διαχωρισμό κρατά από μέσα του. Ανώτερες Φυσικές Ικανότητες επιστρέφουν μέσα από την διατήρηση μιας διευρυμένης κατάστασης συνειδητότητας.  Αυτή η διευρυμένη κατάσταση ενεργοποιεί Ολογραφική πρόσβαση με τον καθένα να διατηρεί την ανώτατη ύπαρξη συνειδητότητας του εδώ. Αέριο πλάσματος γεμίζει το πολυδιάστατο σώμα, αναδίδει υπερφορτωμένα ιόνια από το κάθε κύτταρο, τα οποία υπερφορτώνουν, υπέρ ενθουσιάζουν, μεγεθύνουν, τινάζουν και εκπέμπουν καθώς η πυκνότητα μέσα διαλύεται και η κάθε Αστρο-Πύλη δραστηριοποιείται για  πολυδιάστατα ταξίδια εδώ. Αυτά είναι κυριολεκτικά, πραγματικά γεγονότα που συμβαίνουν μέσα & έξω από το σώμα.  Εκεί που κρατούσε τον χώρο η πυκνότητα, τώρα ο χώρος κρατά τον χώρο, ενώ η μορφή  προσαρμόζεται και αλλάζει στις εναλλαγές της βαρύτητας που συμβαίνουν μέσα/έξω. Όπως Η Γη Έχει, έτσι κι ο καθένας έχει το δικό του Σύστημα ΑστροΠύλης με Συμπαντικό Πεδίο γύρω από το σώμα το οποίο έρχεται online καθώς συμβαίνει η κάθε ατομική Ενσωμάτωση. Αυτό το Ενισχυμένο Κρυσταλλικό Σύστημα ΑστροΠύλης και το φυσικό σώμα συνδέονται προς τα πάνω , με γεωμετρία και κωδικούς που υπάρχουν και στα δύο. Αυτή ονομάζεται διαδικασία ανα-ευθυγραμμισης/ανα-διαμέτρησης του πεδίου του σώματος, μια διαδικασία όπου το ΓΗΙΝΟ σώμα κουρδίζεται πολύ ψηλά/γρήγορα και το ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ του καθενός, ανα-διαμετρά, βάζει νέους κωδικούς, εκσυγχρονίζει για να καθαρίσει/ξανά συντονίζει συνέχεια το σώμα, για να το φέρει σε ψηλότερο διαστατικό χρονοδιάγραμμα, από αυτό που ήταν δυνατόν πριν την ενεργειακή αποδέσμευση των ασυνείδητων πηκτών κυτταρικών προγραμμάτων που κρατούσε. Για τον καθένα που είναι συνδεδεμένος από μέσα του πλήρως, αυτά συνδέονται ταυτόχρονα με το Σκάφος-Γαία και όλους τους Γαλαξίες επίσης. Είναι μέγα σημαντικό ο καθένας να καθαρίζει και να ευθυγραμμίζει το πεδίο της συνειδητότητας του εντελώς, με πρόθεση, και σε καθημερινή βάση, έτσι ώστε αυτό το ισχυρό Σύστημα ΑστροΠυλών να συνδεθεί.   
Όσο περισσότερο λειτουργείς σαν ΑΓΝΗ ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΣ, τόσο πιο γρήγορη/εύκολη είναι η διαδικασία. Το υλικό σώμα είναι σε συνεχή διαδικασία κουρδίσματος, διαδικασία αφομοίωσης, διαδικασία αναμετρήσεων, συνεχείς ανακωδικοποιήσεις που δεν δια-κόπτο-νται  από εξωτερικούς παράγοντες και το υλικό σώμα λειτουργεί πιο στενά με τους ΚΩΔΙΚΟΥΣ της ΨΥΧΗΣ σε ενεργειακό επίπεδο εδώ.  Η Δομή του κρυσταλλικού Πλάσμα ΦωτοΣώματος χρειάζεται όμοιες συχνότητες για να την υποστηρίζουν Ο συμβιβασμός δεν είναι πια επιλογή, αλλιώς το σώμα βγαίνει εκτός δικτύου, ενώ με φυσικό τρόπο ενώνεται online όταν  “το κούρδισμα της κρυσταλλικής δομής ξεκινά”. Ολόκληρο το νοήμων σώμα λειτουργεί με συνοχή και αρμονία σε σχέση με τα πάντα ταυτόχρονα εδώ.  
Αυτό το αέριο πλάσμα που συνηθίζατε να το βλέπετε στο “εξωτερικό διάστημα”, τώρα σμίγει/ενώνεται με την εξωτερική ατμόσφαιρα, ενώ τα κύτταρα σας το παράγουν και μέσα στο σώμα σας επίσης. Φωτονικό φως ψηλής συχνότητας ενεργοποιείται μέσα σας, η βαρύτητα θα μετατοπιστεί, θα αισθάνεστε τα πράγματα είτε  βαρύτερα είτε ελαφρύτερα, ανάλογα με τη φάση στην οποία βρίσκεστε. υπάρχουν πολλές διαδικασίες και φάσεις, και αυτές επίσης ταλαντεύονται, μέσα και έξω από συχνότητες και ενεργοποιήσεις, για την ολοκλήρωση μιας διαδικασίας συνεχούς ανα- κωδικοποίησης του Γενετικού Υλικού. Λιγότερα μόρια Άνθρακα και περισσότερα Πυριτίου Κρυσταλλικά.
ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΥΚΤΙΟΥ: Μια βαθιά πολύπλοκη εξελικτική διαδικασία συμβαίνει καθώς ο καθένας ενσωματώνει ανώτερη Φωτο/Χριστή Συνειδητότητα εδώ. Ολόκληρο το σώμα του υπόκειται σε μια διαδικασία πλήρους εξέτασης και επιμελούς διόρθωσης/αναμόρφωσης έτσι ώστε η ΝΕΑ ΓΗ να υλοποιηθεί στο υλικό για τον κάθε ένα που είναι έτοιμος να αγκαλιάσει αυτό το κομμάτι της εξελικτικής του διαδικασίας εδώ.
Νευρώνες εκρήγνυνται, για να ανοίξουν και να ξυπνήσουν αδρανή υλικό σώμα (και μέρη του), ανοίγοντας νέα ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ (του Σύμπαντος) τα οποία δεν ήταν μέχρι τώρα προσιτά από μέσα μας. Στην αρχή, όλα τα στοιβαγμένα/καταπιεσμένα (από αιώνες) ασυνείδητα προγράμματα που βρίσκονται κρατημένα μέσα στην κυτταρική μνήμη, απαγκυροβολούνται για να ξεκινήσουν να αποκαθαρίζονται. Βαθιά ριζωμένα στο Σύστημα Μήτρας (Matrix) της παλιάς Γης, αυτά τα προγράμματα ήταν βαθιά ριζωμένα μέσα στην υλική μορφή, σαν ταυτόχρονη συμφωνία προσυμφωνημένης/προ- επιλεγμένης εμπειρίας, από τον κάθε ένα εδώ. Καθώς ένας ένας γινόμαστε έτοιμοι να εξέλθουμε από το Παλιό Σύστημα Matrix  και να συγκλίνουμε σε ανώτερο διαστατικό επίπεδο (ΝΕΑ Γη), τότε η ξεκινά η διαδικασία εξέλιξης καθώς τα πάντα  επισπεύδονται πέραν του ελέγχου της ανθρώπινης όψης, η οποία δεν “αρέσκεται” στο να χάνει τον έλεγχο της πραγματικότητας της. Η Πολυ-Διάστατη ύπαρξη ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ τις ανθρώπινες τώρα.   
Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε/βιώνουμε ουσιαστική αύξηση σε ψηλά φορτισμένη, υπέρ-αγώγιμη ηλεκτρική δραστηριότητα, μέσα και έξω επίσης. Αυτό είναι η συγχώνευση των ανωτέρων διαστατικών ατμοσφαιρών και επιπρόσθετα διεγείρει τους βιο- ηλεκτρικούς μας πομπούς, την Οικονομία μας της Νέας Γης, τα πάντα της Νέας Γης για να ξεκινήσουν “γρηγορότερα” τώρα επίσης. (Αυξημένες διαδικασίες θέρμανσης και ψύξης επίσης).
Ολόκληρο σου το σώμα ξανα-δουλεύει τον εαυτό του ΓΙΑ ΣΕΝΑ, καθώς ένα ολόκληρο Κρυσταλλικό Νευρικό Δύκτιο και Νευρικό σύστημα μορφοποιείται. Μια συνεχής “διαδικασία κυτταρικής κατάρρευσης” λαμβάνει χώραν έτσι ώστε να μπορεί να γίνει η ανα-δόμηση. Όσο πιο αρμονικά συντονισμένος ο καθένας, τόσο πιο εύκολο/γρήγορο κι αυτό.

Αυτή η πυροδότηση εξυπηρετεί στην από-Γείωση της ασυνείδητης πυκνότητας. Το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ γίνεται έντονο και προέχει για να απελευθερώσει όλα που είναι πυκνά και επίσης για να μας ξανα-συνδέσει όλους σε ΨΥΧΙΚΟ Επίπεδο εδώ. Το να αισθανθεί όλα εκείνα τα ασυνείδητα προγράμματα είναι ότι απέφευγε η ανθρώπινη όψη, εντούτοις η αποφυγή δεν είναι πια επιλογή μέσα σ’αυτές τις μέγα-ψηλές συχνότητες εδώ. Η υλική απελευθέρωση του συναισθηματικού και πνευματικού “πόνου” αποτελεί μέρος της εμπειρίας ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ εδώ. Το να κραδένεσαι εύκολα και με πρόθεση, μέσα και έξω από πολλαπλές διαστάσεις δεν είναι μια ικανότητα του σώματος με βάση-άνθρακα…
Αυτός ο πόνος (ή διαδικασία συντονισμού) θα απελευθερώσει όλες τις νοοτροπίες του θύματος, της έλλειψης δύναμης, έλλειψης αγάπης,  έλλειψης ακεραιότητας, έλλειψης συμπόνοιας, έλλειψης ενότητας που υπήρχε κρατημένη μέσα και προέκυψε μέσω του διαχωρισμού από τον ΕΑΥΤΟΝ ΩΣ ΠΗΓΗ, και κατά συνέπεια όλων των άλλων επίσης. Γιατί η ολική ένωση ΣΑΝ ΟΛΟΙ  είναι αυτό που φέρνει τον σεβασμό και την φροντίδα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, του οποίου ο περιορισμένος σας άνθρωπος δεν είχε την δυνατότητα πριν.   
Για πολλούς η “απώλεια” είναι απαραίτητη για να ανοίξει η καρδιά και ο νους σας και να σας φέρουν επί του σκάφους εντελώς. Κάθε φορά που σβήνετε/διαχωρίζεστε, κάτι θα συμβαίνει  για να σας βοηθήσει για να ξανανοίξετε. Έτσι δουλεύει η διαδικασία. Ότι χρειάζεται/είναι απαραίτητο για να έρθετε επί του σκάφους/online… σαν Χριστό/Κρυσταλλικό Φώτο Ον και Αγάπη… αυτό είναι που δυναμώνει τώρα. Ο πόνος σε κάποια φάση θα φύγει, καθώς οι αντιλήψεις σας θα αλλάζουν και θα αρχίζετε να ανοίγεστε και θα βλέπετε πράγματι αληθινά και πάλι...
Τα Πλάσμα Κρυσταλλικά Πυριτικά ΦωτοΣώματα δουλεύουν πολύ διαφορετικά απ ότι δούλευαν τα σώματα βάση-άνθρακα. Το κάθε κύτταρο εκπέμπει ενέργεια πλάσμα, αναγεννά τον εαυτό του μέσα από την εξέλιξη νέων ηλιακών κυττάρων. Το ΗΛΙΑΚΟ/ΨΥΧΙΚΟ σώμα σας αποτελείται από πολλές διαφορετικές παραλλαγές γεωμετρικών κωδικών και εξισώσεων, οι οποίες συνεχώς μεταβάλλουν τις λειτουργικές τους ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ανάλογα με την Κοσμική Συχνότητα που ενεργοποιείται (οι πολλές μαζί ταυτόχρονα), ενώ τα “νέα κρυσταλλικά” σας κύτταρα κρατούν φωτο-νοημοσύνη/δεδομένα και τους κωδικούς για τον ανασχηματισμό των υλικών πραγματικοτήτων που είναι πιο ευθυγραμμισμένες με τους ανώτατους σας σκοπούς εδώ. Αυτά τα κωδικοποιημένα κύτταρα ήταν αδρανή, εντούτοις ολοένα ξυπνούν, σείονται, κινούνται, όλο ανασχηματίζονται και συγκλίνουν για να συγχρονίζουν συνεχώς την υλική σας πραγματικότητα και εσάς  
Αυτά τα “νέα” Ενισχυμένα ανα- γεννούμενα Κρυσταλλικά Κύτταρα κρατούν την ικανότητα να ανα-τροποποιούνται και να προσαρμόζονται συνέχεια. Όλο και καταρρέουν/χωρίζουν και ανα-δομούνται, ανάλογα με νέους κώδικες που συνέχεια πλημμυρίζουν τα πλανητικά μας σώματα τώρα.  Αυτό επισπεύδει τη διαδικασία και τις φάσεις της αποδόμησης & αναδόμησης της φυσικής ύλης εδώ επίσης. Η αποδόμηση είναι μια διαδιασία ανα-ευθυγράμμησης που το κάθε φυσικό σώμα και πραγματικότητα πρέπει να περάσουν, για να ανα-βαθμίζονται/ανα-ευθυγραμμίζονται  συνεχώς έτσι ώστε να κραδαίνονται σε ανώτερο διαστατικό πεδίο ύπαρξης με όλα τα νέα χρονοδιαγράμματα τώρα.
Η “κατάρρευση” αυτών των συστημάτων, αυτών των πραγματικοτήτων, αυτών των προγραμμάτων, αυτών των δομών είναι όσο εύκολη ή δύσκολη απαιτεί ο κάθε ένας. Στην αρχή, δεν είναι εύκολο, επειδή σηκώνει την άγκυρα από ότι κρατούσαμε σαν ασφάλεια, ή σαν πραγματικό και ασφαλές. Με το “χρόνο” (διαχωρισμένο έτσι ώστε να μην γίνονται όλα δια μιας για όσους Ανεβαίνουν με το φυσικό τους σώμα, υπερβαίνοντας τον ολικό θάνατο του φυσικού σώματος), κάθε μοναδική διαδικασία είναι διαχωρισμένη, εντούτοις η ποσότητα του “χρόνου” που χρειάζεται να παραταθεί/αποφευχθεί,  μειώνεται ουσιαστικά ξανά και πάλιν τώρα. Κάθε φορά που ετοιμαζόμαστε να μετατοπιστούμε μαζικά (και ατομικά) σε πολύ πιο ψηλό χρονοδιάγραμμα, τότε ο “χρόνος” επιταχύνεται καθώς τα παλιά χρονοδιαγράμματα καταρρέουν έτσι ώστε όλοι να συγκλίνουν σε νέο υλικό πεδίο. Αυτή η κατάρρευση και σύγκλιση επιταχύνεται για να γίνει τόσο γρήγορη που ο χρόνος σταματά να υπάρχει. Αυτός ο “νέος χώρος” του “μη χρόνου” ευθυγραμμίζεται με μια νέα ύπαρξη που είναι ενεργειακή εδώ. Μη περιορισμένος πια από το”χρόνο”, ο καθένας κινείται δια μέσω του “χρόνου” σε Quantum βαθμό, Σούπερ Κβαντικό για όσους έχουν κερδίσει την ικανότητα με ευκολία εδώ. Όπου κανείς υπάρχει εξ' ολοκλήρου σε κραδασμό/συχνότητα, τότε οι περιορισμοί του χρόνου ( και του διαχωρισμού των γεγονότων με τον χρόνο) παύουν να υπάρχουν. Αυτό οφείλεται στην πρόσβαση μας σε εναλλακτικές διαστάσεις που μας επιτρέπουν να προσπερνούμε παλιούς ασυνείδητους περιορισμούς του matrix, μέσα από δικές μας σκόπιμες μεταδόσεις, πράξεις, ενεργοποιήσεις ανωτέρων διαστατικών πραγματικοτήτων/χρονοδιαγραμμάτων μέσα από έντονη/εύκολη συγκέντρωση στην δική μας  Υπέρ Συνειδητή ενέργεια απόμόνοι μας.    
Για τους ανθρώπους, είναι απαραίτητο ένα σημείο κατάρρευσης για συμβεί η σύγκλιση και η αναδόμηση.  Ένα συναισθηματικό, πνευματικό ή φυσικό/υλικό σημείο κατάρρευσης είναι απαραίτητο για κάποιο (μακρινό) χρονικό διάστημα. Κάθε φορά που συμβαίνει το “σημείο κατάρρευσης”, τότε τα κύτταρα στο σώμα καταρρέουν και απελευθερώνουν τον παλιό προγραμματισμό που κρατούσε όλες τις παλιές ασυνείδητες πραγματικότητες. Η απόλυση του συναισθήματος, συστήματος πεποιθήσεων, ενέργειας που κρατιόταν, είναι αυτό πoυ επιτρέπει στα πάντα να ξεκινήσουν να παίρνουν νέο σχήμα. ΠΡΩΤΑ αυτό συμβαίνει σε κυτταρικό επίπεδο και στη συνέχεια το εξωτερικό αναδιαμορφώνει τον εαυτό του για να ταιριάζει με τη νέα/ανώτερη συχνότητα (την κωδικοποιημένη μοριακή κυτταρική δομή που κρατιέται).  Γιαυτό είναι τόόόόόόόσο πιο πάνω από σημαντικό ο καθένας να ΚΡΑΤΑ τον ανώτατο κραδασμό για αρκετό διάστημα, μέχρι που το εξωτερικό να πάρει νέα μορφή, μέχρι που το εξωτερικό να “προφτάσει” και να το υλοποιήσει σε στερεή υλική πραγματικότητα για να μπορέσουμε να βιώσουμε, να ΧΑΡούμε και να μοιραστούμε! (Αυτό το σημείο κατάρρευσης είναι αυτό από το οποίο προσπαθεί να μας σώσει η ασυνείδητη ανθρώπινη όψη χωρίς να κατανοεί πως λειτουργεί η η Κβαντική Κυτταρική Ευθυγράμμιση). Εδώ είναι όπου επιτέλους μπορεί να λάβει χώραν η αναδόμηση  σε επίπεδο ΨΥΧΗΣ και όπου η αγνότητα και περισσότερη αγάπη μπορούν να αναδυθούν επίσης. Στην πορεία, τα σημεία κατάρρευσης είναι ελάχιστα και συμβαίνουν μόνο πριν από τεράστια μαζική αλλαγή, με ελάχιστες απολύσεις απαραίτητες για να γίνει αυτό. Αυτό οφείλεται σε ακαριαία επεξεργασία και ενισχυμένες δυνατότητες διαβάσματος πληροφοριών, που διαβάζουν το κωδικοποιημένο φως/ροή/πεδίο συνεχώς, έτσι ώστε το Κρυσταλλικό Σώμα  να μπορεί να επεξεργάζεται μεγάλες ποσότητες πληροφοριών εύκολα, μέσα από εξελιγμένα κρυσταλλικά κύτταρα, διατηρώντας μια πραγματικότητα μέσα και έξω που είναι αγνή.  Κατάρρευση/Από-Δόμηση/ Ένωση/ Ανά/Δόμηση συμβαίνουν ταυτόχρονα, όλα στο ίδιο νανοδευτερόλεπτο, για το ενισχυμένο Πλάσμα Πυριτικό Κρυσταλλικό ΦωτοΣώμα που δουλεύει βέλτιστα εδώ.  
Υποστηρίζεται το σώμα σας, και το σώμα σας θα σας υποστηρίζει. Υποστηρίζεται τη ψυχή σας για να σας υποστηρίζει η ψυχή σας. Τιμάται την διαδικασία σας εντελώς, έτσι ώστε η ευκολία να γίνει ο νέος σας τρόπος. Ανοίξετε σ΄αυτά που ο άνθρωπος σας δεν ήθελε ν΄ακούσει πριν,  κι αφήστε τον ανώτερο- εαυτό-αγνή-καρδιά-εσύ να οδηγήσετε τον δρόμο. Κινούμενοι από τα γραμμικά στα μη γραμμικά μας σώματα/πραγματικότητες, είναι τεράστια διαδικασία για όλους μας. .
Κοιμηθείτε, ξεκουραστείτε, πάρτε το πιο χαλαρά, απλοποιήστε, φροντίστε, φύση, μασάζ, ενεργειακή εργασία, φυσική οληστική σωματική στήριξη, φάτε αυτό που το σώμα σας λέει ότι χρειάζεται (ειδικά όταν δεν κάνει νόημα), πείτε μπράβο στον εαυτό σας για όλη την σκληρή δουλειά που κάνατε, κάνετε διάλειμμα κεραστείτε κάτι, περικυκλωθείτε από μαγεία και  αγάπη, έμπνευση, δημιουργικότητα, στήριξη, τα πάντα... ανώτερης συνείδησης.

Lisa Transcendence Brown ☼


Μετάφραση: Εύη Χαράκη Μαχαιρα  


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγράμματα Παλιάς κ Νέας ΓΗΣ Feb.2024

Ανάληψη Ευθύνης Εαυτού

ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΗ