ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ♦



ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ



Γεια σας όμορφη γαλαξιακή ψυχική οικογένεια,

Ανώτερα χρονοδιαγράμματα για να στηρίξουν τον καθένα στην επόμενη φάση του ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ του ανθρώπου τώρα .... ναι η κάθε όψη έχει πολύ διαφορετική εμπειρία του τι συμβαίνει. Όσο πιο ανθρώπινος, τόσο πιο υλικά. Όσο πιο ψυχή, τόσο περισσότερο είναι όλα ΑΠΛΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...

Στην αρχή, όλοι έπρεπε να δουλέψουν για να ανοίξουν την καρδιά τους… όχι λιγάκι, αλλά εντελώς (και πολλοί βρίσκονται ακόμη σε αυτό το στάδιο της διαδικασίας τώρα).  Κάθε κομμάτι από συναισθηματικό οτιδήποτε, θα πρέπει να αποκαθαριστεί από το κυτταρικό σώμα. Το κάθε συναίσθημα που είναι δεμένο με σκέψη ή πεποίθηση διαχωρισμού (ασυνειδησίας). Αυτό δημιούργησε δυαδικότιτα/δυαδικές πραγματικότητες μέχρι που όλα να ενωθούν και να ενοποιηθούν πίσω μέσα στην ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ μέσα μας.

Η ύπαρξη ανώτερης συνειδητότητας σημαίνει και το μυαλό σας επίσης. Ο ανώτερος νους είναι πολύ διαφορετικός από τον ανθρώπινο και ο καθένας πρέπει να μάθει/θυμηθεί πως να λειτουργεί χρησιμοποιώντας τον ΑΝΩΤΕΡΟ ΝΟΥ, ο οποίος είναι ο παρατηρητής δια μέσου της ανώτερης καρδιάς. Είναι συνείδηση που δεν υπήρχε εκεί προηγουμένως. Είναι μια σύνδεση με όλα τα πράγματα σαν ΕΝΑ, είναι εσύ σαν ο ανώτερος σου εαυτός που παρακολουθείς τον έξω κόσμο με νέα μάτια και που βλέπεις όπως δεν είχες την δυνατότητα να δεις πριν.  

Πραγματικότητες διαδραστικές, όλες ενεργειακά συνδεδεμένες. Μηνύματα μέσα στα πάντα αφού εκείνο το “matrix” είναι δικό σου και εξαρτάται από σένα να το αποκρυπτογραφήσεις, να το κατανοήσεις, να αφουγκραστείς τα πάντα και να είσαι εντελώς παρούσα, πιο πολύ από κάθε άλλη στιγμή στο παρελθόν.

Σαν ΨΥΧΕΣ, είμαστε αργές, παρούσες, εντελώς συντονισμένες με την ενέργεια όλων των πραγμάτων. ΕΙΜΑΣΤΕ παρατηρητές και ακούμε/βλέπουμε/νιώθουμε με κάθε αίσθηση και προς κάθε κατεύθυνση.

Ο χρόνος παύει να υπάρχει, επειδή δεν δεσμευόμαστε πια από τον χρόνο. Μαθαίνουμε να ελισσόμαστε μέσα από αυτά ενεργειακά και μαθαίνουμε ένα ολάκερο νέο τρόπο λειτουργίας ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΤΟΥ διαχωρισμού του χρόνου. Το να γίνεις κύριος του “Χρόνου” είναι μέρος του να γίνεις Κύριος/Αρχικός/Πρωτότυπος ξανά. Τον επιβραδύνουμε, τον φέρνουμε σε παύση και κινούμαστε με ενότητα … Μπορούμε να επισπεύσουμε τα σώματα μας και να καταφέρουμε πράγματα σε επίπεδα που μπερδεύουν το ανθρώπινο μυαλό, γιατί δεν έχουμε την καθυστέρηση που είχαμε πριν, γιατί αυτή η καθυστέρηση οφειλόταν στο διαχωρισμό της καρδιάς/νου/ψυχής προηγουμένως...  ΣΑΝ ΕΝΩΜΕΝΑ ΦΩΤΟ ΟΝΤΑ προστάζουμε και κινούμαστε ανάλογα. Επισπεύδουμε και  επιβραδύνουμε σε ενότητα με το σύμπαν, από μέσα μας. Μπορούμε να κινούμαστε σε κάθε κατεύθυνση και δια μέσου όλων των διαστάσεων ταυτόχρονα μόνο μέσα από την παρουσία μας...

Σαν συλλογικότητες ανεβαίνουμε και βγαίνουμε από την άλλη πλευρά, για να περπατήσουμε σε πραγματικότητες ψηλότερων δονήσεων. Τα πάντα επιταχύνονται και επιβραδύνονται με διαφορετικό τρόπο εδώ. Αν ο άνθρωπος επέμβει προσπαθήσει να παρέμβει  με φόβο στη διαδικασία, θα υπερφορτωθεί, τηγανιστεί, θα σβήσει.

Αυτοί οι μέγα-υψηλοί κραδασμοί, τώρα προστάζουν πραγματικότητες. Όπου ο καθένας έχει φτάσει να λειτουργεί αυτό το “νέο τρόπο” (σαν πολυδιάστατες και ενσωματωμένες ανώτατες όψεις εαυτών), είναι εύκολο και δεν ξέρουμε άλλο τρόπο. Η ενέργεια είναι αυτό που είμαστε από τον πυρήνα μας και είναι εκεί από όπου λειτουργούμε ότι είμαστε και ότι κάνουμε.

Τις προάλλες ήρθαν οι λέξεις: “Όλες οι νέες ενέργειες τώρα διοικούν”... και αυτό που έγινε ορατό ήταν όμορφο καθώς και οι εμπειρίες. Συλλογικά έχουμε καταφέρει τόσα πολλά, ατομικά επίσης. Οι μέρες του παλιού έχουν τελειώσει (αυτό συνεχώς είναι αλήθεια εδώ). Οι Ενέργειες του Φοίνικα του συνεχούς θανάτου/ανάστασης είναι στην κάθε στιγμή/πράγμα… Τη στιγμή που η νέα αντίληψη διαπερνά, το παλιό φεύγει... αν ο καθένας το επιτρέπει και μετακινείται σε ανώτερο χρονοδιάγραμμα, τότε είναι εύκολο όταν ο καθένας το επιλέγει.

Τελευταίως ασχολούμαστε επίσης με τα απομεινάρια  της “κομμένης ανάσας” από τον στρόβιλο των Τεραστίων Κβαντικών Ανυψώσεων Χρονοδιαγραμμάτων. Ένα φρέσκο νέο σημείο αφετηρίας και η ικανότητα συγχρονισμού σε ένα ανώτερο επίπεδο ύπαρξης και ενός νέου χώρου για να κινούμαστε … προς κάθε κατεύθυνση.

Το να παρακολουθούμε το ξεδίπλωμα και τη φάση της αποδόμησης, είναι προκλητικό για τον άνθρωπο μας, εντούτοις σαν ΨΥΧΕΣ κατανοούμε ότι αυτό το κομμάτι της διαδικασίας είναι αναγκαίο και συμβαίνει έτσι ώστε οι συλλογικότητες που είναι δεμένες από το matrix να καταφέρουν να απελευθερωθούν και να εξελιχθούν πιο πέρα. Ο άνθρωπος θα κινηθεί προς τον φόβο όταν το υλικό ταραχθεί ή δεν μπορεί άλλο να ελέγχεται με τους παλιούς τρόπους. ΕΙΜΑΣΤΕ εδώ για να κρατούμε στον τόπο τους τα ανώτερα χρονοδιαγράμματα, έτσι ώστε αυτοί που είναι έτοιμοι, να μπορούν να επιλέξουν την έξοδο ευκολότερα από ότι εμείς (μέρος του να είσαι πρόδρομος).

Δεν υπάρχει κάτι που να μην το αγγίξει αυτό το Ξύπνημα/Ανέβασμα και η αγκυροβόληση των ανώτερων διαστατικών πεδίων στο υλικό μας εδώ. Οι δουλειές μας, οι σχέσεις, το εισόδημα, η ασφάλεια, σκοποί … τα πάντα ξαναδουλεύονται εντελώς έτσι ώστε να ευθυγραμμιστούν με την ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΕΔΩ.  Η διαδικασία ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ είναι όλο το σώμα/όλος ο νους/όλα τα πάντα διαδικασία Πραγματικότητας η οποία συνεχώς αυξάνεται κραδασμικά τόσο σε δύναμή όσο και σε διάρκεια. Αυτή είναι μια εξέλιξη ολόκληρης της ύπαρξης μας εδώ… από αμνησιακό άνθρωπο σε πλήρως συνειδητές Γαλαξιακές Ψυχές, μέσα σε μια συνεχώς αναβαθμιζόμενη, ανα- ρυθμιζόμενη, ανα- κωδικοποιούμενη, ανα- τα πάντα υλική μορφή εδώ.

Αφήστε τα άχρηστα να φύγουν, παρατηρήστε το δικό σας ανθρωπάκι, ανακαλύψτε που κρατάτε πίσω/αντιστέκεστε, ελάτε μαζί και τιμήστε τη δική σας διαδικασία ενσωμάτωσης πάνω από όλα.  

Μιλώ συχνά για το να είμαστε εν υπηρεσία, γιατί όλη μας η ύπαρξη γίνεται με πρόθεση να βρίσκεται εν υπηρεσία, με το που βγαίνουμε από το matrix της υπηρεσίας προς το εγώ. Εντούτοις κι αυτό είναι είναι μια διαδικασία. Πρέπει να τιμούμε και να αγαπούμε τους εαυτούς μας εντελώς για αυτά που χρειάζεται να ενεργοποιήσουμε/αφομοιώσουμε, και σαν άνθρωποι θα πρέπει να μάθουμε να χειριζόμαστε πολλαπλές διαστάσεις ταυτόχρονα, έχοντας την ΜΑΕΣΤΡΙΑ όλων τους. Αυτό είναι το προκλητικό κομμάτι γιατί δεν θα αρέσει στον άνθρωπο μας που δεν θα τα κατανοεί όλα αυτά. Θα πρέπει να υπερβούμε τα όρια μας, γιατί είναι όλα ανθρώπινες δημιουργίες και κρατούνται μέσα στο σώμα… και το να γίνουμε “χωρίς όρια” σημαίνει πως δεν πιστεύουμε τα όρια πια. Εντούτοις, η κάθε στιγμή θα προκαλεί το μικρό σου ανθρωπάκι να υπερβεί όλα αυτά τα πιστευτά όρια και να κινηθεί πέραν από αυτά με κάθε ιδιότητα.

Θα φτάσετε στο σημείο να γνωρίζετε πότε να ξεπερνάτε (σαν ο ανώτερος εαυτός) και πότε να σταματάτε, να τα αφήνετε όλα να φύγουν και απλά να ΕΙΣΤΕ, να κοιμάστε για να αφομοιώσετε, να σας τιμάτε. Η ανθρώπινη όψη δεν συμπαθεί κανένα μέρος αυτής της διαδικασίας, γιατί η όλη υπόθεση αφορά τη διάλυση όλων των σκεπτικών και νοοτροπιών  διαχωρισμού εντελώς και τη λειτουργία σου σαν: η ανώτερη σου όψη… ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ. Κατανοούμε την αίσθηση της δυσφορίας και την αντιμετωπίζουμε κάθε φορά. Αναγνωρίζουμε την ψευδαίσθηση του φόβου σαν ένα κυτταρικό πρόγραμμα που κρατούσαμε και το φέρνουμε στην επιφάνεια και έξω από το σώμα, με πρόθεση, έτσι ώστε όλη εκείνη η πραγματικότητα που θα φτιαχνόταν από φόβο/αμφιβολία/επίκριση, να διαλυθεί επίσης και έτσι μια νέα πραγματικότητα/χρονοδιάγραμμα να υλοποιηθεί/πραγματοποιηθεί στη θέση της….

Το πως δουλεύετε θα αλλάξει επίσης. Το μυαλό σας δεν θα δουλεύει όπως πριν. Έτσι πάει σε αυτή τη φάση. Θα πρέπει να μάθετε τους “νέους τρόπους” και για αυτό επίσης. Οι σχέσεις σας, το πως στηρίζετε τον εαυτό σας… όλα αυτά θα μεταβούν σε ΝΕΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ επίσης. Η επικοινωνία σαν ο αγνός σας εαυτός είναι αναγκαία για να συνδεθείτε με άλλους που λειτουργούν από επίσης αυτό το μέρος.
Απόλυτη ευθύνη και υπευθυνότητα, γιατί δεν μπορεί κανείς να “δραπετεύσει” ενεργειακά/κραδασμικά πια. Αιτία και αποτέλεσμα… αυτό που μεταδίδεις έξω είναι αυτό που βιώνεις όταν φθάσει αυτός ο κραδασμός. Εξαρτάται από σένα να μεταδίδεις ως ΑΓΑΠΗ, σαν ένα ΑΓΝΟ ΘΕΐΚΟ ΟΝ ΦΩΤΟΣ και να αφήσεις το δράμα/χάος/καταστροφή να φύγουν…  εστίασε την ενέργεια σου σε ότι είναι σημαντικό για σένα, εφάρμοσε τον εαυτό σου και ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΕΣΤΡΙΑΣ που υπάρχουν διαθέσιμα και ελάτε μαζί όπως δεν έχει ξαναγίνει.

Αυτές είναι κραδασμικές πραγματικότητες της ΕΝΟΤΗΤΑΣ …. καμία ασυνειδησία δεν είναι ανεκτή πια από αυτούς που είναι πλήρως συνειδητοί. Θα ανοίξουμε την πύλη/είσοδο/πόρτα (ως Φύλακες της Πύλης μπορούμε εύκολα να το κάνουμε αυτό), εντούτοις δεν πρόκειται να μας βρείτε να ασχολούμαστε με τα παλιά πια. Προχωρούμε μπροστά γιατί δεν υπηρετεί κάποιο σκοπό για κανέναν μας, να παίζουμε σε ασυνείδητες πραγματικότητες πια. Αυτές αντηχούν πίσω γρηγορότερα & δυνατότερα ΑΜΕΣΑ τώρα.

Για όσους κρατούν την ΔΥΝΑτότητα (ναι μια από τις πολλές μας εδώ), μπορούμε με πρόθεση να δυαλύουμε όλα τα χρονοδιαγράμματα που δεν είναι χτισμένα μέσα στις υποδομές των ΕΝΕΡΓΙΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΝΕΑΣ ΓΗΣ της βαθιάς αγνότητας, αγάπης, σεβασμού, ενότητας, λεπτότητας, συνεισφοράς, χαράς, αρμονίας, ειρήνης και όλων των πραγμάτων της ανώτερης συνειδητότητας τώρα. Είμαστε εδώ για να καταφέρουμε αυτό που δεν έχει ξαναγίνει προηγουμένως. Έχουμε οδηγίες και καθήκοντα και αποστολές και σκοπούς για να εκπληρώσουμε/ολοκληρώσουμε ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Τεχνικά, αυτές οι πραγματικότητες έχουν ήδη συμβεί. Έχουμε πρόσβαση στα πως και τα γιατί και εξαρτάται από τον καθένα μας να φέρει αυτά τα χρονοδιαγράμματα στην υλική μορφή από το εδώ και τώρα ♥

Ελπίζω να στέλνω μηνύματα πιο συχνά, βοηθητικά για όλους, όπου και να βρίσκονται στο ταξίδι τους εδώ. Χαλάρωσα και το δικό μου πρόγραμμα επίσης, έτσι ώστε να ανασυνταχθώ και να επιτύχω με διάφορους τρόπους και με όλους εκείνους που τόλμησαν να είναι μέρος του υπέροχου νέου μας επίσης! Έβαλα σε λίστα αναμονής όλα τα αιτήματα από νέους πελάτες και θα στείλω απαντήσεις/ανακοινώσεις όταν θα είναι διαθέσιμα ξανά. Μείωσα τις προσωπικές συνεδρίες, πρόσθεσα κάποιους κύκλους μαθημάτων για όσους είναι έτοιμοι να ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ την ΑΠΛΟΤΗΤΑ της νέας μας ύπαρξης και να κερδίσουν τα εργαλεία που θα χρησιμοποιούν για ευκολότερη πλοήγηση επίσης. Έχουμε πολλά υπέροχα να ανακοινώσουμε καθώς όλα θα ξεδιπλώνονται σαν πραγματική υλική πραγματικότητα (το ανθρώπινο παίζει με υποσχέσεις και προσδοκίες, εντούτοις οι πράξεις και οι ενέργεια είναι αυτά που μιλούν σε μας).

Υπάρχει ένα μέρος της διαδικασίας που ο καθένας θα πρέπει να ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ....  αυτό ενεργοποιεί μια εντελώς νέα φάση της “απορρόφησης”  των πληροφοριών,  του να ψάχνεις (ακόμα και εμμονής που είναι σημαντικό όταν η ψυχή έχει ξυπνήσει μέσα στα σώματα μας). Όταν έχουμε διαβάσει αρκετά, δει αρκετά βίντεο και “μάθαμε” αρκετά, έρχεται η στιγμή να τα ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ  στο πως ζούμε… ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ… Σαν άνθρωποι, γινόμαστε συνεχείς μαθητές γιατί τα πάντα μας διδάσκουν/δείχνουν/φέρνουν νέα αντίληψη. Μόνο όταν η καρδιά/νους κλείσουν σταματούμε να μαθαίνουμε/ακούμε/νοιαζόμαστε και αυτή η πράξη από μόνη της  ενεργοποιεί μια νέα διαφορετική σειρά παραλλήλων να παίξει για μας.

Μείνετε σε επαφή με την ιστοσελίδα μου, τα  newsletters ή το Facebook όπου συχνά ποστάρω πράγματα που δεν τα βγάζω αλλού. Σταμάτησα να γράφω πρώτα στο FB, γιατί όταν το πρόγραμμα μου φορτώνεται, πρέπει να αφήνω τα πάντα και να εστιάζομαι στη δική μου ενέργεια για να μπορέσω να προχωρήσω και να τιμώ εμένα και τη διαδικασία μου και τα καθήκοντα μου ως Φύλακα της Πύλης επίσης.

Το να γράφω είναι ένας τρόπος να προσφέρω/βοηθώ εκείνους που τα χρησιμοποιούν αυτά και συνεισφέρουν στο κράτημα του Κρυσταλλικού Δικτύου μας τον τόπο του.♦

Έχουμε ΝΕΟ φεγγάρι που μας κινεί στον ΠΥΡΗΝΑ  της ύπαρξης μας, βοηθούμενο από εκπληκτικά δυνατή ηλιακή δραστηριότητα, η οποία συνεχώς δυναμώνει ουσιαστικά καθημερινά τώρα.

Όπως πάντα, αναμένετε το απροσδόκητο,  επικαλείστε τις μαγικές και υπέροχες πραγματικότητες που απλά σας περιμένουν να φθάσετε στον κραδασμό όπου ήδη υπάρχουν. Εδώ, ΑΓΑΠΟΥΜΕ τις εκπλήξεις και κρατούμε τις ανώτατες πραγματικότητες στον τόπο τους από μέσα μας, έτσι ώστε να υλοποιούνται παντού γύρω μας… με τους πιο απίθανους τρόπους. Πρέπει να το αναμένεις να το ψάχνεις… Ανοιχθείτε και να είστε πάντα έτοιμο! ♥

Έχουμε όλων των ειδών τα απίθανα να έρχονταιι. Μείνετει ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Κυριολεκτικά! :)

Lisa Transcendence Brown

Μετάφραση: Εύη Χαράκη Μαχαιρά







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγράμματα Παλιάς κ Νέας ΓΗΣ Feb.2024

Ανάληψη Ευθύνης Εαυτού

ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΗ