Αγκυροβολώντας τον Παράδεισο στη Γη  ♥ Ανώτατη Συνειδητότητα τα Πάντα

Γεια σας οικογένεια της αγάπης!
Όταν βλέπετε έξω, τί βλέπετε; Μήπως το έξω σας εμπνέει ή ενεργοποιεί τον φόβο μέσα σας;
Αυτή η απάντηση από μόνη της θα σας πει σε ποια διάσταση λειτουργείτε στην παρούσα στιγμή.

Αυτοί οι υπέρ-υψιλοί κραδασμοί είναι εκεί για να δώσουν έναυσμα στο ΦωτοΣώμα/Κύτταρα μας να γίνουν Κβαντικά, δηλαδή ποσοστιαία φωτός (τα Έξοχα Ποσοστιαία), κάτι που δεν είναι στο μενού του “νορμάλ” για το ανθρώπινο οτιδήποτε μας. Εκεί που είχαμε μια “βιβλιοθήκη” από περιορισμένες και παλιές πεποιθήσεις, είμαστε περιορισμένοι και αυτό από μόνο του προκαλεί φόβο για αυτό που συμβαίνει. Ένας τρόπος για να υπερβούμε τον φόβο όταν ξεκινήσουμε να βιώνουμε τον εξωτερικό μας κόσμο να  λοξοδρομεί και να γίνεται πολύ μεγάλος καθώς εμείς προσπαθούμε να κρατηθούμε μέσα με ότι έχουμε, είναι να ξεκινήσουμε μια αποστολή μελέτης και έρευνας, βλέποντας  videos που θα μας βοηθήσουν στην ανακούφιση του φόβου. Αυτό το “κράτημα προς τα κάτω” δημιουργεί πραγματικότητες που “σπάζουν” και διαλύονται. Αυτός είναι ο παλιός τρόπος για να κάνουμε πράγματα, για κάποιους. Είναι ακόμα ο τρόπος για πολλούς που δεν επιθυμούν να ανοιχθούν και να ακούσουν/αφουγκρασθούν/δουν τι είναι αυτό που μπερδεύει το σκεπτικό τους για το τι “πρέπει να είναι η πραγματικότητες”.

Εμείς δεν προσποιούμαστε, κρύβουμε το κεφάλι μας στην άμμο, πια. Αυτές οι μέρες (κραδασμοί) έχουν παρέλθει, τέρμα, τελείωσαν. Δεν προσποιούμαστε πια πως δεν είμαστε αρκετά, δεν έχουμε αρκετά ή δεν αγαπούμε τους εαυτούς μας πια. Δεν δίνουμε πια την δύναμη μας σε αυτό που τρέφει την έλλειψη μέσα στον εαυτό μας. Δεν προσποιούμαστε πια πως δεν είμαστε υπεύθυνοι, ικανοί, άξιοι. Αυτές οι πραγματικότητες επίσης διαλύονται/καταρρέουν. Αυτό που όντως κάνουμε είναι να κινηθούμε σε άλλη διάσταση, σε απεριόριστο αριθμό διαστάσεων, εντούτοις για να το κάνουμε αυτό πρέπει να σταματήσουμε να προσπαθούμε να κρατηθούμε στα παλιά όλα, από φόβο και  επιμονή ότι αυτά τα πράγματα είναι αληθινά. Αλήθεια είναι αυτό που πιστεύουμε. Άλλαξε το πιστεύω μας και η αλήθεια μας αλλάζει. Ευθυγράμμισε τα πάντα με την αγάπη και η πραγματικότητα μας αλλάζει. Κράτησε τη αγάπη από μέσα, μια βαθιά επεκτατική αγάπη και η φυσική/υλική διάσταση αλλάζει. Είναι τόσο απλό. Το δύσκολο κομμάτι είναι να αναγνωρίσεις αυτό που δεν είναι αγνό και να επιλέξεις να το αφήσεις με ευκολία, χωρίς αγώνα και να δεχτείς ότι πιο υπέροχα πράγματα έρχονται σε μας όταν το κάνουμε αυτό. Η φυσική ύλη παίρνει “χρόνο” να πάρει μορφή. Έχε υπομονή. Κράτα την ύψιστη δόνηση από μέσα σου και η φυσική ύλη στην πραγματικότητα σου θα ανασχηματιστεί. Στην αρχή δεν είναι ορατά στο ανθρώπινο μας μυαλό, γιατί δεν τα καταλαβαίνουμε λογικά. Εκεί είναι που ανοίγουμε την καρδιά μας περισσότερο και αφήνουμε την  γνώση της ψυχής μας να βγει στην επιφάνεια. Γνωρίζουμε, εμπιστευόμαστε πάνω απ’ όλα, και αυτό είναι που δημιουργεί. Κρατήστε αυτή τη γνώση και κάνετε τα πάντα για να την αφήσετε/επιτρέψετε να λειτουργήσει από μέσα σας.

Το Αυτοδημιούργητο χάος είναι απλά ένας από τους τρόπους της ανθρώπινης όψης για να κρατήσει το δράμα να παίζει, για να αποφύγει να κοιτάξει τον εαυτό της. Το να διασπά την προσοχή, να αποτρέπει την συγκέντρωση/συζήτηση είναι άλλος τρόπος, για να αποσπάται από το να κοιτάζει αληθινά και να αναλαμβάνει την ευθύνη,  και να μπαίνει μέσα στη προσωπική Κυριαρχία/Δύναμη του εαυτού της, περνώντας πέρα από την επίκριση επιστρέφοντας στην ολική αγάπη και αποδοχή του εαυτού, έτσι ώστε να τα υπερβεί όλα από μέσα της.  

Αν πράγματι πράγματι πράγματι επιθυμείς να γνωρίσεις, τότε υπάρχουν αρκετές πληροφορίες εκεί έξω για να σε βοηθήσουν με αυτό. Αν είσαι έτοιμη πράγματι πράγματι έτοιμη να αγκαλιάσεις, τότε μπορείς εύκολα να το κάνεις αυτό, απλά παίρνοντας την απόφαση και βάζοντας όλη σου την καρδιά/ψυχή σ' αυτό και αφιερώνοντας τον εαυτό σου σε ότι σε κινεί πέρα από τις πραγματικότητες περιορισμένων σκεπτικών  και δημιουργώντας/αγκυροβολώντας τις ανώτατες σου κραδασμικές πραγματικότητες μέσα στην υλική σου πραγματικότητα.

Υπάρχουν τόσα εργαλεία που είναι διαθέσιμα στο καθένα μας στην κάθε στιγμή εδώ. Το να μεταλλάξουμε το σκεπτικό μας από “δραματικό μοιρολατρικό” σε “αναμένοντας το τέλειο” είναι μέρος της διαδικασίας για όλους μας. Αν οι στιγμές σας είναι γεμάτες με ενθουσιασμό αντί για φόβο, αν είστε ανοικτοί αντί για αποκλεισμένοι, αποδοχή αντί αντίστασή, δέος αντί άρνηση, εγρήγορση αντί δισταγμός, τότε θα βιώνετε πολύ διαφορετική διαστατική πραγματικότητα.
Μια γεμάτη μαγεία και ενθουσιασμό αντί μιας που κρύβεται, προστατεύεται και επιμένει ότι οι πραγματικότητες είναι αυτό που σκέφτεστε ότι είναι.  

Με το που η Γη έγινε “πολύ-διαστατική”, άνοιξε αυτή την ικανότητα εμπειρίας για όλους τώρα. Όταν κοιτάζεις έξω στον κόσμο, χρειάζεται κυριολεκτικά κοιτάξεις για να δεις τις διαφορετικές διαστάσεις και να τις αναγνωρίσεις για τον εαυτό σου προκειμένου να κατανοήσεις. Αυτοί που είναι γεμάτοι με κατώτερα συναισθήματα/σκεπτικά του μίσους, θυμού, πληγής, πόνου, προδοσίας, εγωισμού, απληστίας, αντιπροσωπεύουν την παλιά 3η Διάσταση της  Ασυνειδησίας.  Αυτοί με χάος και σύγχυση αντιπροσωπεύουν την 4η Διάσταση στην οποία λαμβάνει χώρα η “μάχη” μεταξύ των ανώτερων πεδίων και των κατώτερων πεδίων, μέσα/έξω  και όπου η διαύγεια έρχεται από την σύγχυση όταν στη μάχη του κεφαλιού/καρδιάς, το κεφάλι παραδέχεται και η καρδιά οδηγεί. Αυτοί που υπάρχουν στην χαρά, αγάπη, σεβασμό, ειρήνη, συνεργασία/συνύπαρξη και ενότητα αντιπροσωπεύουν την 5η Διάσταση.  
Κάθε φορά που βάζετε “στόχο” να υπάρχετε σε ανώτερη συχνότητα της αγάπης αντί να υποχωρείτε σε κατώτερες συχνότητες όπως φταίξιμο, ντροπή, επίκριση, φόβο, αναβλητικότητα, ανησυχία, αμφιβολία, σύγκρουση, αναξιότητα και άλλα, να μεταπηδάτε σε ανώτερη διάσταση.  Είναι τόσο εύκολο. Το ”δύσκολο κομμάτι” είναι το να ακούς την κάθε σου σκέψη, να διοικείς τον εαυτό σου, να επιλέγεις το ανώτερο μονοπάτι αντί το ευκολότερο όπως πριν. Γίνεται όλο και πιο εύκολο, με την εξάσκηση, επιλέγεις και κάνεις. Τελικά έχεις επ-ανα-σχηματίσει εντελώς τον εαυτό σου,   επ-ανα- προγραμμάτισες τα κρύσταλλα/το ολόγραμμα/την πραγματικότητα και βρίσκεις πως δεν είναι μόνο εύκολο, είναι ο μόνος τρόπος που ξέρεις τώρα...

Αυτή είναι μια διαδικασία που συνεχίζει να ανεβαίνει σε συχνότητα καθημερινά, ενώ κοσκινίζει συνέχεια και βλέπει το παλιό, και αποδεσμεύει ότι δεν εξυπηρετεί πια ένα ευεργετικό και σημαντικό σκοπό για σένα/όλους και δημιουργεί τα πάντα από μέσα. Επιλέγει τις σκέψεις αντί να τις πιστεύει. Τιμά τους κυτταρικούς καθαρισμούς/απολύσεις αντί να τους καταπιέζει. Βιώνει τα όνειρα σας αντί να μην τα πιστεύει. και έρχεται μαζί σαν μια ψυχή/γαλαξιακή οικογένεια χωρίς τη διχόνοια, τις στρεβλώσεις και το δράμα. Μια οικογένεια που ενώνεται σαν αγάπη, που εργάζεται μαζί για κοινό σκοπό, μια μονάδα/ομάδα που αληθινά σέβεται ο ένας τον άλλο και μοιράζεται, γιατί ο καθένας αγαπά και σέβεται εντελώς τον εαυτό του και δεν βλέπει την πάρτι του μόνο πια.  

Οι “νέες” πραγματικότητες σας, σας περιμένουν. Στην κάθε στιγμή. Ο κραδασμός σας υπαγορεύει. Αυτό δεν έχει να κάνει με την “συνειδητότητα τους”, έχει να κάνει με τη δική σας. Αν είστε αληθινά συνειδητοί, η δική τους δεν έχει σημασία. Εσείς θα βιώνετε το καταπληκτικό. Δε θα σας νοιάζει. Θα κάνετε τη διαφορά, θα συνεισφέρετε και θα προκαλείτε τον ίδιο σας τον εαυτό από μέσα. Δε θα χρειάζεστε την εξωτερική πραγματικότητα για να το κάνετε αυτό.
Θα ξανά είστε ολάκερο το Σύμπαν.

Αρπάξετε τη δύναμη σας αγάπες, ανοίξετε την καρδιά και το μυαλό σας όσο πιο πολύ μπορείτε και επεκτείνετε την ενέργεια σας πλατιά και μακρυά. Αγκαλιάστε από τα βάθη της Ψυχής σας. Αυτό που ήρθατε για να βιώσετε έχει βαρεθεί να περιμένει. Είναι έτοιμο να ξεπροβάλει με το που είστε έτοιμοι (κι ακόμα γρηγορότερα πολλές φορές)!♥

Η ενέργεια σας είναι πολύτιμη όμως κ εσείς!
Πάντα, να αγαπάτε, τιμάτε και να σας σέβεστε!
Αυτό ανοίγει την πύλη και για τους άλλους επίσης!

Aloha Nui Loa από την μαγική LeMUria,Ενέργειες Πηγής, Kauai

Λίσα και η Υπέροχη Ομάδα!

Είναι η ώρα για όλους να πάμε Έξοχα Ποσοστιαία (Super Quantum) με τον κάθε δυνατό τρόπο.
Με το Κρυσταλλικό ΦωτόΣωμα σας (τώρα σε πλάσμα τα τελευταία χρόνια), με τις σχέσεις σας, με την αφθονία σας του υλικού κόσμου, με τα δώρα σας, τις ικανότητες, και να βιώσετε τη δική σας μαγική και απίθανη ανώτατη διαστατική πραγματικότητα ύπαρξης εδώ. Προσθέτουμε κι άλλους κύκλους μαθημάτων σύντομα. Προς το παρόν, απολαύστε την πληθώρα Μαθημάτων με Κωδικοποιήσεις Φωτός για να σας ενεργοποιήσουν και βοηθήσουν με τη εφαρμογή της γνώσης για πιο εύκολη βιωματική αφομοίωση  εδώ. ♥

Λίσα Υπέρβαση Μπράουν
http://www.awakeningtoremembering.com

Μετάφραση: Εύη Χαράκη Μαχαιρά

Copyright © 2017 *|Awakening To Remembering|*, All rights reserved.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγράμματα Παλιάς κ Νέας ΓΗΣ Feb.2024

Ανάληψη Ευθύνης Εαυτού

ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΗ