ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΞ’ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΓΑΠΗ, ΝΑ ΒΙΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΝΤΕΛΩΣ; ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ & ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ ...






Photo credit unknown. Will add photo credits as they come forth. ♥

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΞ’ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΓΑΠΗ, ΝΑ ΒΙΩΝΕΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ;
Το βάθος, η μεγαλοπρέπεια, η μαγεία όλων των αγνών πραγμάτων …
Υπάρχει μια ΙΕΡΗ ΑΓΑΠΗ, μια ΘΕΙΑ ΑΓΑΠΗ που πηγάζει από ΒΑΘΙΑ μέσα σου. Είναι το Φως της Ψυχής σου και είναι εντελώς αγνό. Είναι συνδεδεμένο με τα ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΕΝΑ και είναι ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ που ήλθες εδώ για να βιώσεις και να ΕΙΣΑΙ, στα πάντα που είσαι και κάνεις.


Αυτή η αγνή αγάπη δεν έχει εξαρτήσεις, προσδοκίες ή δεσμά. Δεν επιβάλλει ή προσπαθεί να κάνει τα πράγματα να συμβούν με το οποιονδήποτε τρόπο. Αποδέχεται τα πάντα, αναγνωρίζει τα πάντα, κατανοεί τα πάντα … και υπάρχει μέσα σε όλα.


Αυτή η αγνότητα αναδύεται όταν καθαρίσεις τις δικές σου στρεβλώσεις και δείξεις στους άλλους ολότελα το ποια/ποιος είσαι… ΕΝΕΡΓΕΙΑ… ΑΓΝΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ… ΑΓΝΗ ΘΕϊΚΗ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ…


Αυτή η αγνότητα ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ, είναι αυτός/αυτή που ξέχασες πως ήσουν, όταν έγινες ασυνείδητος/η, όταν έπεσες κάτω από πέπλα και μπήκες μέσα στις περιοχές της αμνησίας για να έχεις την ανθρώπινη σου εμπειρία εδώ.


Το "τελείωμα" της ανθρώπινης σου εμπειρίας/ύπαρξης, σηματοδοτεί το ξεκίνημα της ΟΥΡΑΝΙΑΣ σου.... όλος ο διαχωρισμός που κάποτε κρατούσες θα καθαρίσει εντελώς από το υλικό σώμα/όχημα σου, καθώς το ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΟ ΦΩΤΟΣΩΜΑ σου ενεργοποιείται συνεχώς για να αναβαθμίσει την υλική ουσία με την οποία περπατάς και την οποία αποκαλείς σώμα… υλική ουσία σε σχήμα/φόρμα.


Αυτό το σώμα εξελίσσεται συνεχώς, αναβαθμίζεται συνεχώς, απελευθερώνει πυκνότητα (διαχωρισμό) και  ενοποιεί φως μέσα σε κάθε μόριο και κύτταρο. Τα οστά είναι οι δομές ολάκερης της πραγματικότητας σου, τα δόντια είναι εκεί που υπήρχαν βαθιά ριζωμένα προγράμματα, οι μύες είναι τα δίκτυα που κρατούν τις πραγματικότητες στη θέση τους, τα όργανα/αδένες, τα συστήματα που απελευθερώνουν χημικά μέσα στο αίμα για να μεταφέρουν/κινήσουν πληροφορίες/μηνύματα δια μέσου του οργανικού βιολογικού συστήματος του οργανισμού σου, που αναπνέουν τη ζωή και επικοινωνούν με νοημοσύνη μεταξύ τους ενώ τα κρύσταλλα σου ενεργοποιούνται για να λειτουργούν σαν ηλεκτρονικός επεξεργαστής .....
Το Κρυσταλλικό Φωτόσωμα σου εγχέεται/ συγχωνεύεται με το υλικό σου.  Ανα-κωδικοποιόντας, διαμορφώνοντας, αναπρογραμματίζοντας νέους κωδικούς/κωδικοποιήσεις/κωδικοποιήσεις μέσα στις κυτταρικές δομές… που είναι ο λόγος γιατί βρίσκεσαι συνεχώς σε κατάσταση/φάση αναπροσαρμογής. Η ποσότητα γαλαξιακής/κοσμικής/συνείδησης γεωμετρικών κωδικών και αριθμητικών αλληλουχιών  ανώτερου φωτός που ενεργοποιούν νοημοσύνη πέραν της περιορισμένης ανθρώπινης...    


Εξελίσσεσαι ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ και  ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΗΣ και αφήνεις ολόκληρη την παλιά σου ύπαρξη πίσω.
Οτιδήποτε στηρίζει τη νέα σου ύπαρξη ίσως καταφέρει να διαβεί, ωστόσο αυτό το οποίο αντιπροσωπεύει στη ζωή σου θα θα είναι εντελώς διαφορετικό από προηγουμένως. Οι ίδιες οι ανώτατες σου προθέσεις εδώ, σαν Γαλαξιακή Ψυχή δεν θα περιλαμβάνουν τίποτα που να σε περιορίζει ή που να αντιπροσωπεύει συνειδητότητα διαχωρισμού (ασυνειδησία/αναισθησία) πια. Η ανώτατη ύπαρξη σου θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ από όλα τα ασυνείδητα πράγματα ...  


Ο άνθρωπος σου (ανθρώπινη σου όψη) θα εμμένει, θα προσπαθεί να συνεχίζει να παίζει σε πραγματικότητες φόβου, επίκρισης, στέρησης και “όχι αρκετών”. Η ΨΥΧΗ σου ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ από πλευράς υπομονής, θα περιμένει μέχρι να καταρρεύσεις, να μην αντέχεις άλλο, να αφεθείς ... δεν χρειάζεται να κάνει απολύτως τίποτα … γιατί αυτοί οι κραδασμοί τώρα πάνω στη γη … είναι πιο δυνατοί από όσο είναι η ανθρώπινη μάχη και αντίσταση. Αυτό δεν είναι τιμωρία όπως ο άνθρωπος σου (ανθρώπινη όψη) θα ήθελε να πιστεύει … είναι η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ σε μια ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΥΠΑΡΞΗ και είναι μέρος του γιατί βρίσκεσαι καν εδώ. Όταν πραγματικά ανοίξεις την καρδιά σου, αληθινά και ολότελα ανοίξεις την καρδιά σου για να ΑΠΟΔΕΚΤΕΙΣ ΤΗΝ  ΘΕΪΚΟΤΗΤΑ του ποια/ος είσαι, για να ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ την Θεϊκότητα και Αγνότητα, το θαύμα, το μεγαλείο και τη ΔΥΝΑΜΗ που ξέχασες... τότε τα πάντα στο ζενίθ μπορούν να επιστρέψουν σε σένα… αλλά όχι πριν.


Καθώς θα ξυπνάς, αναλαμπές ή περίοδοι ευδαιμονίας θα γίνονται ορατές/αισθητές για τις βιώνεις πλήρως και μετά  θα ξαναμπαίνεις σε μια διαστατική πραγματικότητα, όπου αυτό που βρίσκεται στην πραγματικότητα σου δεν θα είναι σε ευθυγράμμιση  με την ανώτατη ύπαρξη σου εδώ. Θα εξαρτάται από σένα να ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ και να ΕΛΙΣΣΕΣΑΙ σαν ο Ανώτερος σου Εαυτός, σαν ολόκληρο το Σύμπαν ξανά… Θα ΔΕΙΣ και θα ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ότι δεν υπάρχει κανείς άλλος για να το κάνει αυτό για σένα...  


Καθώς θα μεταβείς από τη φάση των αιθερικών/ενεργειακών οδηγών στα πάντα όντα μέσα σου, δεν θα έχεις κανένα για να ρωτήσεις "τί είναι σωστό" πια.... θα πρέπει να ΠΡΑΤΤΕΙΣ από εσωτερική τιμή, εσωτερική αγάπη, εσωτερική καθοδήγηση…


Ναι, υπάρχουν Ενσωματωμένοι Άγγελοι και Ενσωματωμένοι Ανώτεροι Εαυτοί, Ενσωματωμένοι Γαλαξιακοί και Ενσωματωμένες Ενσαρκώσεις Πηγής ήδη εδώ. Είναι οι προάγγελοι που επέλεξαν να το κάνουν αυτό πρώτοι για να καθοδηγήσουν αυτούς που είναι μπερδεμένοι και ψάχνουν μια εξωτερική ΠΗΓΗ που να είναι ΑΓΝΗ για να βοηθήσει με την ανακούφιση των συμπτωμάτων που προκύπτουν από αυτή τη διαδικασία Ανύψωσης/Πτώσης/Ενσωμάτωσης, για όσους επιθυμούν να αξιοποιήσουν αυτά τα δώρα για μια ευκολότερη εμπειρία εδώ. Θα εξαρτηθεί από σας να αποφασίσετε τί/ποιός αντηχεί με σας. Αυτοί έχουν γίνει κύριοι της διαδικασίας τους και παρέχουν τη δική τους εμπειρία για να οδηγήσουν εσάς με περισσότερη ευκολία. Είναι πολλοί. Πρέπει να ψάξετε γι’ αυτούς  και μετά να αποφασίσετε αν είναι προς όφελος σας και έχει αξία για σας και το ταξίδι σας εδώ.


Τώρα, αυτή η διαδικασία δεν θα συνάδει με τίποτα που βιώσατε σ' αυτή την φυσική ενσάρκωση. Θα σας σπρώχνει πέρα από όλα τα ανθρώπινα όρια μέχρι να βρείτε πως να ωθείτε τον εαυτό σας, σαν ον ανώτερου εαυτού. Θα προκαλεί συνεχώς τον άνθρωπο σας, μέχρι που ο άνθρωπος σας θα διαλυθεί και θα συνενωθεί με τις άλλες σας όψεις, καθώς θα συγχωνεύετε και θα ενώνετε την κάθε όψη ανώτερου εαυτού μέσα στην μορφή του υλικού/φυσικού σας σώματος.   


Οι κωδικοποιήσεις της κάθε όψης αναμορφώνουν τους Γενετικούς κωδικούς/DNA του υλικού σώματος, για να ταιριάζουν με αυτές της όψης και έχετε απεριόριστες όψεις, επομένως το υλικό σας σώμα δουλεύει σκληρά. Τιμάτε το σώμα, πάνω απ’ όλα. Είναι γεμάτο με νοημοσύνη και μεταφέρει την συνείδηση σας. Θα έλθετε σε ΕΝΩΣΗ μαζί του επίσης. Η κάθε όψη ανώτερου-εαυτού που ενεργοποιείτε θα εργάζεται μαζί με το φυσικό σας σώμα για να μεταμορφώσει υλική ουσία σε Κρύσταλλα, έτσι ώστε να μπορείτε να κρατήσετε Χριστή Συνειδητότητα/Θεία Συνειδητότητα/ Γαλαξιακή Συνειδητότητα μέσα σας… σε όλες τις ώρες… Συχνά χρειάζονται χρόνια για να ενσωματώσουμε μια όψη, ύστερα μήνες, ύστερα είναι ζήτημα ωρών όταν το Κρυσταλλικό ΦωτοΣώμα είναι εντελώς στημένο και τρέχει σε απευθείας σύνδεση. Το ανθρώπινο σώμα σας θα βγαίνει εκτός σύνδεσης συνεχώς μέχρι να συμβεί αυτή η διαδικασία αναβάθμισης και αναδιαμέτρησης. Όσο περισσότερο προσπαθείτε να επεμβείτε/φοβηθείτε, τόσο το δυσκολότερο θα είναι για σας. Τιμάτε αυτήν την ζωτική διαδικασία πάνω απ’ όλα. Θα είναι πιο εύκολο καθώς το κάνετε.    


Υπάρχουν δύο τρόποι να κάνετε αυτό το ταξίδι. Με το να είστε ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΓΝΗΣ ΠΗΓΗΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΩΣ και με το να χρησιμοποιείτε τη γνώση που παράγουν τα ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΑ ΦΩΤΟ-ΟΝΤΑ και να τη μοιράζεστε με όλους ή μέσα από καθεαυτή τη φυσική εμπειρία, κάνοντας το από μόνοι σας (και που συχνά εκλαμβάνεται σαν απώλεια).
Ο ένας είναι ο Τρόπος του Θεϊκού Θηλυκού ο άλλους είναι ο αρσενικός τρόπος (προσέξτε πως δεν είπα Θεϊκού στον αρσενικό τρόπο). Με το να είστε εκτεθειμένοι σε Θείο Φως θα σας ξυπνήσει στην ομορφιά, το μεγαλείο, μέσα από ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΥΤΟΥ και ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΥΤΟΥ… εντούτοις υπάρχει ανθρώπινο πείσμα και αντίσταση, τότε ΕΜΠΕΙΡΙΑ μιας ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗΣ ΔΥΜΑΝΗΣ απαιτείται βασικά για να ανοίξει την καρδιά, γιατί ο άνθρωπος είναι σκληρός με πολλά τείχη και πολλά περιοριστικά πιστεύω, και ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ κάτι ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ για να διασπάσει/περάσει δια μέσου.
Τώρα, κάποιος μπορεί να έχει την εμπειρία της αγάπης και να ανοίξει ή μπορεί να αντιστέκεται/πολεμά και να ανοιχθεί. Αυτό επίσης είναι επιλογή του καθενός για το πως επέλεξε τις ανθρώπινες του εμπειρίες για να επιστρέψει ξανά στην πλήρη συνειδητότητα και πάλιν.


Για όσους ουσιαστικά επιλέγουν την ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΑΠΟ ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΑΓΝΟ ΦΩΣ, από την παρουσία του και χρησιμοποιούν τη ΓΝΩΣΗ που είναι διαθέσιμη για να σας βοηθήσουν… θα είναι σαφώς πολύ πιο "εύκολη" βόλτα.


Υπάρχουν κάποια πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΙΩΜΑ για να τα κατανοήσει ο καθένας. Το είδος της εμπειρίας ωστόσο, μπορεί να είναι ομορφιάς ή εκλαμβανόμενης καταστροφής. Αυτό κρίνετε από τη αντίσταση ή το πόσο ανοικτός είναι ο καθένας.


Υπάρχουν ήδη ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΑ ΦΩΤΟ-ΟΝΤΑ ΕΔΩ… Μπορείτε να το αναγνωρίσετε;


Μετά από πολλά ανθρώπινα γραμμικά χρόνια έντονης και σκόπιμης εργασίας ανώτερης συνειδητότητας, ενεργοποιώντας την κάθε όψη, ΟΝτας η κάθε όψη εντελώς στην κάθε στιγμή της κάθε μέρας, το κάθε ΦΩΤΟ ΟΝ μετακινείται στη φάση  της ΣΥΝΕΙΤΟΤΗΤΑΣ AVATAR και ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ. Αυτή από μόνη της είναι μακρυά φάση (για μένα πήρε όλο το 2016 και συνεχίζει με φάση ολοκλήρωσης αυτό το μήνα). Αυτή είναι η φάση όπου κάποια/ος έχει "καταφέρει" την ικανότητα να ΠΕΡΠΑΤΑ ΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΨΕΙΣ στο υλικό και έχει τη ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΟΛΩΝ, έχει καθαρίσει όλες τις στρεβλώσεις, και λειτουργεί σαν ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΓΝΗ ΨΥΧΗ.  H Ψυχική Ενσωμάτωση είναι η συγχώνευση όλων των όψεων που επέστρεψαν στο υλικό/φυσικό από εδώ. Η Συνειδητότητα Avatar με "άπειρα" δώρα (όπως θα τα ονόμαζε ο άνθρωπος), εντούτοις για μας είναι οι φυσικές μας ικανότητες που έχουν επιστρέψει. Ναι είναι δώρα και αναγνωρίζουμε το δώρο μέσα στα πάντα. ΕΜΕΙΣ χρησιμοποιούμε τα δώρα με πολλούς τρόπους για όλη την ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ εδώ.


Τώρα, το που ο καθένας θα μπερδευτεί στην πορεία, είναι το πως λειτουργεί η πολύ-διαστατικότητα. Υπάρχουμε σε όλες τις διαστάσεις ταυτόχρονα, εντούτοις ακόμα υπάρχουμε και σε υλική. Παλιά σκεπτικά για το πως "αυτό υποτίθεται ότι πρέπει να είναι", είναι επίσης και αυτά στρεβλώσεις. Ο καθένας θα δουλέψει με την κάθε έλλειψη που κρατά μέσα της/του  όταν θα αγκυροβολεί και συγχωνεύει ύπαρξη ανώτερης συνειδητότητας εδώ. Τίποτε από αυτά δεν είναι "όπως νομίζατε πως είναι". Μια πλήρης ανα-εκπαίδευση για όλα που "νομίζουμε πως γνωρίζουμε" είναι απαραίτητη για να κατανοήσουμε "το πως είναι ουσιαστικά και αληθινά".


Αυτή είναι η ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... όπου ο καθένας πρέπει να εφαρμόσει ανώτερη συνειδητότητα στην υλική/φυσική.
Η φυσική ύλη θα παίρνει συνεχώς νέα σχήματα και μορφή. Τα πάντα παλιάς συνείδησης θα διαλύονται (φυσική ύλη επίσης) και θα επανα-δημιουγείται/επαν-εμφανίζεται σε νέα φυσική μορφή όταν αυτή η ανώτατη ύπαρξη έχει κατορθωθεί μέσα σε όλους. Όταν το υλικό σώμα του καθενός ΚΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ και ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ είναι ο τρόπος που λειτουργεί ο καθένας… αυτό είναι που ενεργοποιεί νέα φυσική ουσία να μορφοποιηθεί. Αυτό είναι το να δονείται κάποιος σε μια εξ' ολοκλήρου νέα πραγματικότητα  και η υλική/ φυσική ουσία που δονείται σε μια νέα συχνότητα να υλοποιείται για μια φυσική εμπειρία εδώ.   


Βρισκόμαστε τώρα σε εποχή που δεν έχει προηγούμενο (ΚΡΑΔΑΣΜΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ). Αυτές οι ευθυγραμμίσεις ΨΥΧΙΚΩΝΠυλών/ΆστροΠυλών είναι πέρα από δυνατές.


Ο καθένας περνά δια μέσου πλήρους εξέτασης και ανακαίνισης μιας ύπαρξης. Αυτές είναι συνεχείς διαδικασίες που αυξάνονται/επιταχύνονται και ενισχύονται ουσιαστικά καθώς ολόκληρο το Σκάφος της Γαίας κινείται σε ανώτερη κραδασμική απήχηση, ουσιαστικά και συνέχεια επίσης. Η Κρυσταλλική Δομή της Γης συνεχώς φορτίζεται με περισσότερη δύναμη, περισσότερο φως και καθώς τα Κρύσταλλα και οι Αστροπύλες ενεργοποιούνται, συμβαίνει φυσική/υλική κίνηση μέσα της και μέσα μας. Οι Γαλαξιακές ΑστροΠύλες και οι κωδικοί πληκτρολόγησης της Γαίας ανα-ευθυγραμμίζονται κάθε φορά που συμβαίνει αυτό. Κρούονται και ανα-δομούνται συνεχώς για να ανα-βαθμονομηθούν και να απελευθερώσουν υλική πυκνότητα επίσης. Η συγχώνευση όλων των διαστάσεων και ανώτερων χρονοδιαγραμμάτων μέσα στο υλικό/φυσικό, την ατμόσφαιρα μας και τις εσωτερικές μορφές με περισσότερο πλάσμα και κρυσταλλικό ενώ εξελισσόμαστε πέραν από κάθε ανθρώπινη αντίληψη και ΠΙΣΩ… αυτό είναι μια ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. ♥


Σας αγαπώ. Ετοιμαστείτε. Ανοικτείτε και αγκαλιάστε. Η Πύλη της 12/12/ άνοιξε και δείχνει ότι είναι ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ για εμάς όλους. ♥


Lisa Transcendence Brown ☼
Ancient Elder, HUman StarGate, Embodied Light BEing and Guardian of NEW Earth ∞
www.AwakeningToRemembering.com





Μετάφραση: Εύη Χαράκη Μαχαιρά
Έρρωσθε και Εγρηγορείτε. ♥

https://web.facebook.com/evi.harakimahera

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγράμματα Παλιάς κ Νέας ΓΗΣ Feb.2024

Ανάληψη Ευθύνης Εαυτού

ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΗ