ΝΕΑ ΓΗ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

Νέα Γη: Κυριολεκτικός Παράδεισος
Ενώ θα μπαίνετε μέσα σας θα βλέπετε τι είναι αληθινά πραγματικό. Αν κοιτάζετε πρώτα την εξωτερική πραγματικότητα και της επιτρέπετε να υπαγορεύει, θα συνεχίσετε μέσα στο απατηλό πρόγραμμα που μεταδίδεται  από τα κύτταρα σας για να το δημιουργήσουν εξ’ αρχής. Αυτό το εκεί έξω είναι η ΔΙΚΗ σας συνείδηση, που παίζει στη μεγάλη οθόνη για να τη δείτε. Παρατηρείτε για να αναγνωρίσετε τι είναι φωτεινό και τι δεν είναι δικό σας, να το υπερβείτε από μέσα σας και να πάψετε να το στηρίζετε με την εστιασμένη προσοχή σας πάνω του. Όσο συνειδητοποιείτε  πως είναι όλα στ’ αλήθεια, όσο γίνεστε δημιουργοί του ολογράμματος σας από μέσα, αυτό που νομίζατε για αληθινό, δεν είναι πια. Αυτό που είναι αληθινό έρχεται από μέσα σας και υφαίνει ένα πλέγμα αγάπης και φωτός για σας, για να ζείτε μέσα. Αυτό είναι τα Ανώτερα Πεδία, η 5η Διάσταση (και πολύ πολύ πολύ ψηλότερα επίσης!), Ο Κυριολεκτικός Παράδεισος που αγκυροβολείτε στο Γήινο σας Πεδίο. Το ολόγραμμα σας τώρα αλλάζει στην κάθε στιγμή για να αντανακλά μια σκέψη πίσω σε σας για να τη δείτε.Τι βλέπετε στην εξωτερική σας πραγματικότητα; Αντιλαμβάνεστε ότι ‘αυτό’ είναι η μετάδοση σας κι ότι όλοι οι άλλοι δεν βιώνουν το ίδιο πράγμα; Αντιλαμβάνεστε  ότι  υπάρχουν πολυ-διάστατα πεδία που όλα υφαίνουν μέσα και έξω όλες τις ώρες; Αντιλαμβάνεστε ότι μπορείτε να βγείτε από ένα χρονοδιάγραμμα και να μπείτε σε άλλο, ανάλογα με την ποσότητα φωτός που το υλικό σας σώμα πραγματικά κρατά;
Το να ξυπνήσεις. σημαίνει να αντιληφθείς ότι εσύ είσαι ο πομπός που μεταδίδει τη Γη στην οποία περπατάς, την υλική πραγματικότητα την οποία βλέπεις. Όταν το υλικό σου σώμα ανέλθει, ο νους σου ανεβαίνει, τα συναισθήματα σου υπερβαίνουν  και τα πάντα ενοποιούνται με εσένα/την όψη του ανώτερου εαυτού σου... αυτή η παλιά υλική πραγματικότητα σταματά να υπάρχει. Υπήρχε μόνο γιατί την πίστευες και επέλεγες, σαν ψυχή, να το βιώνεις αυτό εδώ. ΤΩΡΑ είναι καιρός να ΕΙΣΑΙ ο ΚΥΡΙΟΣ εαυτός σου και να τα αφήσεις όλα αυτά πίσω σου. Είναι καιρός ΕΣΥ να ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ενώ τα πέπλα θα αφαιρούνται από μέσα σου και η ικανότητα σου να βλέπεις θα αποκατασταθεί από μέσα σου.
Σαν θα ανοίγει η καρδιά σας, φως διαχέεται μέσα στο σώμα σας, ενέργεια κινείται παντού μέσα, η επίφυση σας απασβεστώνεται και τα κρύσταλλα στα σώματα σας ενεργοποιούνται και τα πάντα αρχίζουν να κινούνται. ΓΙΝΕΣΤΕ ένα ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΦΩΤΟ ΟΝ και έχετε τη δυνατότητα να κινήστε μεταξύ διαστατικών περιοχών όπως επιλέγετε. Όπως έχετε αυτή την ικανότητα,  θα επιλέγετε να ‘μην προσπαθείτε να πηγαίνετε πίσω’ πια. Θα πιάνετε το μυαλό σας και θα θέτετε την πρόκληση στο εαυτό σας να μην ξεχνά πάλι.
Όλα αυτά είναι εσείς. Θυμηθείτε αγάπες... ανοιχτείτε!
Σας αγαπώ!!! 
Λίσα Μπράουν
Lisa Transcendence Brown (Ithara)
Ascended Master WayShower, Author, NEW Earth Existence Sharings, Transformational Speaker, Light Embodiment & Empowerment Physical Ascension Guide (all from within)
www.AwakeningToRemembering.comPurchase Books: https://www.awakeningtoremembering.com/books.html



Μετάφραση: Εύη Χαράκη Μαχαιρά

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγράμματα Παλιάς κ Νέας ΓΗΣ Feb.2024

Ανάληψη Ευθύνης Εαυτού

ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΗ