ΝΕΑ ΓΗ: ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ, ΑΓΝΟΤΗΤΑ... ΟΛΑ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΟΡΑΤΑ ΕΔΩ!




ΝΕΑ ΓΗ: ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ, ΑΓΝΟΤΗΤΑ... ΟΛΑ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΟΡΑΤΑ ΕΔΩ!
Γεια σας αγαπημένη οικογένεια του Φωτός!
Πώς αγαπάτε τις ολοένα μεταβαλλόμενες κοσμικές/γαλαξιακές ενέργειες στο κάθε λεπτό τώρα; Οι συχνότητες γάμμα της σελήνης και οι πλανητικές αναβαθμίσεις, μαζί με ηλιακές στρεβλώσεις που επικρατούν καθημερινά, συνεχείς μεταβολές εντός και εκτός ευρών ζωνών συχνοτήτων και σφαιρών, είναι όλα αναγκαία για αυτό στο οποίο εισερχόμαστε τώρα. Η κατανόηση είναι κλειδί, ούτως ώστε να ελιχθούμε μέσα από αυτά με ευκολία. Ανοικτή καρδιά, ανοικτό μυαλό και η ενσωμάτωση του φωτός είναι απαραίτητα.
Η ένταση και το αλλόκοτο είναι το ‘νέο κανονικό’ ενώ τα πάντα ξεριζώνονται, καθαρίζονται, εξαγνίζονται, αναβαθμίζονται και ενώνονται πίσω στο φως/αγάπη για να εξελιχθούν σαν συνειδητός πολιτισμός ξανά.
Οι εξωτερικές γραμμές-ζωής για όσους έμεναν προσκολλημένοι, φεύγουν γρήγορα. Το παλιό δίκτυο έφυγε, αυτές οι συχνότητες εκπέμπουν ‘αλλόκοτα’ τώρα. Είναι στο μέσο του χάους που έρχεται η διαύγεια. Είναι με την αφαίρεση παλιών επίκεντρων του εξατομικευμένου εαυτού που κανείς κατανοεί τι είναι ο διαχωρισμός. Είναι στα βάθη του διαχωρισμού που η καρδιά ανοίγει εντελώς, όταν αυτό δεν μπορεί να επιτύχει με άλλες επιλογές που προσφέρθηκαν προηγουμένως.    
Ο καθένας έχει επαναλαμβανόμενες ευκαιρίες για να ανοίξει την καρδιά του, να ανοίξει το μυαλό του και να ενωθεί πίσω στην αγάπη από μέσα του. Η ανθρώπινη όψη δεν θα το καταλάβει αυτό και θα ‘κρατηθεί’ για κάτι άλλο. Είναι αυτό το «κράτημα» που τώρα αφαιρέθηκε ως επιλογή.
Η κάθε διάσταση λειτουργεί σε διαφορετικό εύρος ζώνης φάσματος συχνοτήτων, που σημαίνει ότι εντελώς διαφορετικές υλικές πραγματικότητες τρέχουν ταυτόχρονα τώρα. Είναι μέσα από ανεπτυγμένη συνειδητότητα που όλοι έχουν πρόσβαση σε εναλλακτικές πραγματικότητες εδώ.
Το Δίκτυο της ΝΕΑΣ Γης ενδυναμώνει περισσότερους στην κάθε στιγμή τώρα. Το δίκτυο της υλικής Παλιάς Πυκνότητας της Γης έχει αποσυνδεθεί και ο μόνος τρόπος που μπορεί κανείς να αλλάξει πραγματικότητες είναι από μέσα του τώρα. Η συγκέντρωση και η αφοσίωση στην υλική Κρυσταλλική Δομή του Φωτοσώματος του, είναι το πως κανείς περπατά σε πολλαπλές διαστάσεις εδώ και μπορεί να επιλέγει και να βιώνει, εναλλακτικές πραγματικότητες κατά βούληση.    
Έχουμε περάσει τον διάδρομο όπου η αυτό-ευεργετούμενη ανθρώπινη όψη κυριαρχεί πια. Περάσαμε στο εύρος ζώνης συχνοτήτων της Μαεστρίας, της Ύπαρξης του Ανώτερου Εαυτού και στην συμβίωση ΠολυΔιάστατου Φωτο-Όντος ενός υλοποιημένου πλανήτη όπου το ανθρώπινο δεν μπορεί να ζει επάνω. Δεν μπορεί γιατί δεν κρατά τη συχνότητα με την οποία να υπάρχει εκεί. 
Προθέσεις, αγνότητα και το πόθεν έρχεται ο κάθε ένας, είναι κατάφωρα ορατά εδώ. Οι ανθρώπινες όψεις ανακατεύονται μέσα στο χάος και ο διαχωρισμός στριμώχνει όλους όσους συμμετέχουν σε αυτόν. Αυτά τα εύρη ζώνης συχνοτήτων στριμώχνονται κατά τη διάρκεια μιας κατάρρευσης. Αυτό είναι αναγκαίο για να φύγει η παλιά ενέργεια του διαχωρισμού.
Υπάρχει μια «νέα» ορατότητα για όλους που ήταν πνευματικοί και στερούνταν ακεραιότητας επίσης. Αυτό δοκιμάζεται όλο και περισσότερο ενώ ο κάθε ένας κοσκινίζει μέσα από τα χαλίκια της πυκνότητας και της ομίχλης, ενώ καθαρίζει και φέρνει ΚΑΘΑΡΗ ΟΡΑΣΗ τώρα. Η απάτη είναι ορατή... γιατί κουβαλά ένα κραδασμό που είναι προσβλητικός και αηδιαστικός να τον ακούς και να τον αισθάνεσαι. Το εγώ είναι ορατό, εντούτοις προκαλεί σύγχυση όταν φοράει για μάσκα την πνευματικότητα. Προκαλεί σύγχυση όταν η ακεραιότητα είναι αυτό που συμβιβαζόταν και στους παλιούς κραδασμούς ήταν δύσκολο να φανεί. Αυτή δεν είναι πια η περίπτωση. Ο κάθε ένας πρέπει να ΣΤΕΚΕΙ ΜΕ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ σε όλες τις ώρες από μέσα τώρα.
Είναι μέσα από τον διαχωρισμό που η ενότητα έρχεται εμπρός. Είναι με το να σταθείς πίσω και να παρατηρήσεις, που πραγματικά μπορείς να δεις. Είναι δια μέσου του συναισθήματος που μεταδίδεται προς τα έξω, που ο Φύλακας φωτός αισθάνεται την αλήθεια. Έτσι όπως οι Φύλακες του Φωτός αναδύονται σε μεγάλους  αριθμούς τώρα, τα πάντα που δεν είναι φως κοσκινίζονται έξω.
Αυτές οι ανώτερες γαλαξιακές και κοσμικές συχνότητες κάνουν τα πάντα ορατά και σπρώχνουν τα πάντα πάνω & έξω. Το χάος είναι αποτέλεσμα των εκρήξεων γάμμα και αμφιταλάντευσης δικτύου σε ροή με κάθε τρόπο. Όταν η σκόνη καταλαγιάσει, η αλήθεια είναι αυτό που είναι ορατό. Είναι η ορατή αγνότητα των ενωμένων καρδιών και μυαλών στη υψηλότερη δυνατή συχνότητα συνειδητότητας, όπου η ενότητα αναδύεται ως ο νέος τρόπος ύπαρξης στην ΝΕΑ Γη εδώ.
Οτιδήποτε λιγότερο δεν μπορεί να περάσει από εδώ. Οι δοκιμασίες είναι για κάποιο λόγο. Μας δείχνουν πως να μεγαλώσουμε, προκαλούν όλους να αφήσουν τον παλιό διαχωρισμό και αυτό-ευεργεσία που δημιούργησε την Παλιά Γη όπως ήταν. Αυτές οι συχνότητες «στριμώχνουν» το ανθρώπινο έξω. Προκαλούν τους πάντες να επιθυμούν και πραγματικά να ΚΑΝΟΥΝ περισσότερα.
Αγαπάτε σαν ένα... από μέσα προς τα έξω. Το φως φέρνει διαύγεια και ορατότητα μετά που ο διαχωρισμός έχει ενεργοποιηθεί για να γίνει ορατός.
Εδώ δεν κρατάμε πράγματα για τον εαυτό μας ή διεκδικούμε πράγματα για δικά μας. Εδώ ανοίγουμε, αφήνουμε τους περιορισμούς και μοιραζόμαστε με όλους σαν ένα.
Λίσα Υπέρβαση Μπράουν
Lisa Transcendence Brown
www.AwakeningToRemembering.com

Μετάφραση: Εύη Χαράκη Μαχαιρά

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγράμματα Παλιάς κ Νέας ΓΗΣ Feb.2024

Ανάληψη Ευθύνης Εαυτού

ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΗ