ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ ΚΡΑΝΙΑ

΄ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΑΝ
ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ ΚΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣ ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΡΧΑΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΩΡΑ

Η υλικές Κρυσταλλικές μας Δομές υπόκεινται σε συνεχείς ενεργοποιήσεις και αναβαθμίσεις ψηλών συχνοτήτων για χρόνια. Ο κάθε ένας εξελίσσεται ανάλογα με το δικό του χρονικό πρότυπο μέσα σε αυτές τις δομές πλεγμάτων συνειδητότητας και ανάλογα με το αν είναι ανοικτός ή περιορίζεται από ανθρώπινες συστολές.
Τα Πλέγματα Συνειδητότητας συνεχώς ταυτόχρονα καταρρέουν και αμέσως έρχονται σε απευθείας σύνδεση με ανώτερα πλέγματα τόσο γρήγορα όσο κάποιος μπορεί να χειριστεί. Γι’ αυτούς που κάνουν προτεραιότητα την αναβάθμιση του Κρυσταλλικού Φωτοσώματος τους, αυτό είναι πολύ πιο εύκολο. Γι’ αυτούς που δεν είναι έτοιμοι να ακούσουν και να ανοιχτούν σε νέους τρόπους, γίνεται πιο πέρα από το έντονο και ο υλικός κόσμος πραγματικότητα/διάσταση αλλάζει είτε είναι έτοιμοι είτε όχι. ΕΜΕΙΣ παρατηρούμε ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΗΣ να αναδύονται με ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΦΩΤΟΣ. Είναι πέρα από μεγαλοπρεπείς. Όλοι έχουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο που παίζει τώρα τέλεια γι’ αυτούς και τις συλλογικότητες στις οποίες ακόμα συνεισφέρουν, συμμετέχουν, κρατούν μέσα τους. Συλλογικά, έχουμε μεταβεί σε αναβαθμίσεις παγκόσμιας συνειδητότητας, εκεί που πιο παλιά ήταν σε μικρότερη ατομική κλίμακα. Οι συλλογικότητες τώρα συνεχώς ‘ανατινάζονται’ (πυρηνική φάση του παγκόσμιου ΦωτοΣώματος), κατάρρευση και ανύψωση σε νέο δίκτυο στην ‘Εκδοχή Μεγάλης-Οθόνης’ του εσωτερικού ολογράμματος του καθενός που παίζει εκεί έξω. Για τους Κρυσταλλικούς Φύλακες Δικτύου, τα σώματα μας μπορούν να μεταλλάσσουν χωρίς να χάνουν ούτε ένα κτύπο. Καθώς ΦΩΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΡΕΕΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΜΑΣ, μπορούμε επίσης να ρέουμε μεταλλάσσοντας συλλογικές ενέργειες με την ίδια ευκολία. Είναι απίστευτο το τι μπορούν να κάνουν τα Κρυσταλλικά Υλικά ΦωτοΣώματα μας ως Αγγελικοί και Γαλαξιακοί εδώ.      
Οι τεράστιες αναβαθμίσεις φωτός της ΘΕΟΤΗΤΟΣ του περασμένου μηνός, στην υλική σωματική δομή ήταν σίγουρα παράξενες. Τα σώματα μας πιο κρυσταλλικά, η περιοχή της σπονδυλική μας στήλης και της κεφαλής είναι η πρωταρχική εστία αναβαθμίσεων τώρα, ενώ το κατώτερο μέρος αναβαθμίζει τον εαυτό του από μόνο του επίσης. Κάθε μέρος του σώματος μας συνεχώς εξελίσσεται σε κυτταρικό/μοριακό επίπεδο, δεν υπάρχει ούτε ένα ιώτα μέσα μας που να μην είναι ζωντανό, σπινθηροβόλο,κινούμενο, φορτιζόμενο, που να μην επικοινωνεί και να εκπέμπει συνέχεια τώρα. Να πεις παράξενες υπάρξεις είναι  λίγο, με τους πιο ωραίους και απίθανους τρόπους. Και εντούτοις μέσα από τα χρόνια, ήταν επίπονο και μεγάλη πρόκληση, αφού δεν εξελισσόμαστε σε τέτοια κλίμακα χωρίς δυσφορία καθώς τα σώματα μας ξανά συντονίζουν τον εαυτό τους στο φως.  Μοιράστηκα ανοικτά για χρόνια ενώ περάσαμε μέσα από όλα αυτά, προσφέροντας αφθονία πόρων για την αφύπνιση και το αγκάλιασμα της ψυχής. Αυτά είναι τα δώρα μας που φέρνουμε για όλους μας.


(Απόσπασμα που θα περιλαμβάνεται στο ερχόμενο βιβλίο 5: Αρχαία Σοφία και Κρύσταλλοι Φύλακες Δικτύου: Άστρο-Φώτο-Όντα: ΕΙΜΑΣΤΕ Εδώ)

Lisa Transcendence Brown (Ithara) ☼

Ascended Master WayShower, Author, NEW Earth Existence Sharings, Transformational Speaker, Light Embodiment & Empowerment Physical Ascension Guide (all from within)
www.AwakeningToRemembering.com
Updates via the Public Page:
https://www.facebook.com/LisaTranscendenceBrown
Purchase Books: 
https://www.awakeningtoremembering.com/books.html

Μετάφραση: Εύη Χαράκη Μαχαιρά

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγράμματα Παλιάς κ Νέας ΓΗΣ Feb.2024

Ανάληψη Ευθύνης Εαυτού

ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΗ