ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!... ΝΑΙ ΕΣΕΙΣ!

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΥΠΑΡΞΗ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!... ΝΑΙ ΕΣΕΙΣ!

Μπορείς να περπατάς σε πολλές διαστάσεις και να τις ισορροπείς όλες από μέσα σου; Μπορείς να τις βλέπεις όλες και να επιλέγεις σε ποιες επιθυμείς να περπατάς, ποιες  θέλεις να βιώνεις και να παράγεις εδώ; Μπορείς να δεις αυτές που δεν επιθυμείς πια και απλά να τις αφήσεις να φύγουν; Κρατάς και ‘υποφέρεις’ ή βλέπεις ότι καθώς αποδεσμεύεις τις προσκολλήσεις σου, αντιληπτές σου ανάγκες, ενέργεια έλλειψης και φόβους για την ασφάλεια και την επιβίωση, υπάρχουν τόσα πολλά που περιμένουν για να εμφανιστούν και που δεν δουλεύουν πια μέσα στα ίδια περιοριστικά πλαίσια;  
Οι παλιές πραγματικότητες ήταν ασφαλείς, γιατί ως άνθρωποι αυτές μόνο γνωρίζαμε. Αυτό πιστεύαμε, γιατί μπορούσαμε να το δούμε, αισθανθούμε, αγγίξουμε και γιατί είχαμε ‘χειροπιαστή υλική απόδειξη’.

Η Ύπαρξη στη ΝΕΑ Γη είναι το αντίθετο, γι’αυτό το λόγο είναι πιο δύσκολη η κατανόηση ή ακόμα η πίστη του ότι υπάρχει. Η ΝΕΑ Γη έρχεται από μέσα μας και καθώς πάμε μέσα μας, κοσκινίζοντας αυτά που δεν είναι αλήθεια, καθαρίζοντας και εξαγνίζοντας τις δικές μας στρεβλώσεις,  το πραγματικό υλικό μας σώμα αναβαθμίζεται στο Φως και ενώ το κάνει αυτό, η δική μας όραση συνεχώς προσαρμόζεται για να βλέπει τη ΝΕΑ ΥΛΙΚΗ μας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, η οποία είναι άλλο διαστατικό πεδίο όπου υπάρχουν πολλαπλές διαστάσεις,  να γίνεται ορατή παντού γύρω μας.
Είναι όμορφα, μεγαλοπρεπή,  με πιο έντονα χρώματα, ζωηρά και διαδραστικά. Είναι ελεύθερα, ειρηνικά και δεν υπάρχει φόβος εδώ. Δεν υπάρχει εξωτερική μάχη, αγώνας ή καταστροφή πια. Εντούτοις, για να έρθει κάποιος να υπάρχει στη ΝΕΑ Γη, πρέπει ο κάθε ένας να επιλέξει που αληθινά θέλει να ζει. Ο κάθε ένας πρέπει να δεσμεύσει ολόκληρη την ύπαρξη του στο ταξίδι του. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να φθάσεις εδώ.
Εξαγνισμός, συγκεντρωμένη ενέργεια, ολική παρουσία και μια ανοικτή καρδιά/μυαλό. Η μη πίστη κράτα τους πάντες στις κατώτερες διαστάσεις όπου τα πάντα καταρρέουν πιο γρήγορα τώρα.

Εμείς ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ προγραμματιστές ολογραφικού και προβολείς με πρόθεση, του ολογράμματος εκεί έξω. Εμείς ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Εμείς με πρόθεση ενεργοποιούμε προγράμματα και παραλλήλους να παίξουν. Γεννούμε τις ολογραφικές πραγματικότητες που κρατούμε μέσα μας και ενεργοποιούμε πύλες/δίνες και συνεχώς περπατούμε διά μέσου τους. Κρατούμε τόσο πολύ φως που είναι εύκολο εδώ. Κάναμε τη δουλειά, και συνεχίζουμε να την κάνουμε στην κάθε στιγμή. Επηρεάζουμε την κάθε διάσταση με πρόθεση από αυτήν ακριβώς εδώ. Το πεδίο της συνειδητότητας μας είναι τόσο τεράστιο, που υπάρχουμε σε όλα τα χρονοδιαγράμματα ταυτόχρονα εδώ.  Αυτός είναι ένας φυσικός τρόπος ύπαρξης στον οποίο όλοι ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΜΕΣΑ.

Πολλοί ρωτούν πως να ακούς, πως να βλέπεις, πως να καταλαβαίνεις. Χρειάζεται να ανοιχτείς εξ’ολοκλήρου. Κάθε σωματίδιο από σένα. Κάθε ίνα από σένα. Και συνεχώς να είσαι έτοιμη για τα πάντα ν’ αλλάξουν, αμέσως, και η ανθρώπινη όψη δεν το διαχειρίζεται καλά αυτό. Ο φόβος της μη χάσει τον έλεγχο, την κρατά στα παλιά χρονοδιαγράμματα. Και ο φόβος της απώλειας επίσης. Ο φόβος της για το άγνωστο, που είναι πιο απίθανο, έξοχο, πανέμορφο, και μεγαλοπρεπές απ’ ότι η ανθρώπινη όψη μπορεί να δει. Είναι το αγκάλιασμα του αγνώστου, αυτού που δεν κάνει λογικό νόημα, που δημιουργεί σχέση με τους ίδιους σου τους ανώτερους εαυτούς και που επιτρέπει στο/α σύμπαν να σου δείξει, να σου πει, να σε οδηγήσει και να παίξει την παράσταση σου για σένα. Κυριολεκτικά, αυτό το πρόγραμμα, αυτή η παράσταση, το ολόγραμμα εκεί έξω, θα διαπνέει ΓΙΑ ΣΕΝΑ όταν αφεθείς και το επιτρέψεις.
Απαιτεί την απόλυτη αφοσίωση σου, δέσμευση και εσένα να επενδύσεις σε σένα. Σημαίνει να αναλάβεις προστατευμένο ενδιαφέρον και να λάβεις μέρος στο ταξίδι, να αποδεσμευτείς από κάθε νοοτροπία του θύματος κι ότι οτιδήποτε οποτεδήποτε έγινε ‘σε’ σένα. Είναι να αναλάβεις την ευθύνη για την κάθε στιγμή, την κάθε αναπνοή, την κάθε σκέψη, κάθε πράξη και με πρόθεση να κάνεις το κάθε ένα από αυτά, μέχρι που το να ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΘΕΪΚΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΦΩΤΟ ΟΝ να είναι ο φυσικός τρόπος ύπαρξης σου εδώ.
Ενώ το κάνεις αυτό, το σώμα σου αναβαθμίζεται και κρύσταλλα ξεκινούν να μορφοποιούνται. Άστρο σωματίδια ενεργοποιούνται και παράξενα & περίεργα (απίθανα) γίνονται το νέο κανονικό. Δεν ήρθαμε εδώ για να υπάρχουμε στο παλιό καλούπι (matrix) για πάντα. Ήρθαμε για να το υπερβούμε και να το εξαλείψουμε εντελώς και να το αφήσουμε πίσω μας. Ήρθαμε για να ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑΚΕΡΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ και όλες οι όψεις όλων των υπάρξεων μας και να ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΑΥΤΕΣ στο υλικό, να μοιραστούμε ΓΝΩΣΗ και να βοηθήσουμε/ενδυναμώσουμε άλλους να κάνουν το ίδιο για τον εαυτό τους.
ΜΑΖΙ ως ΑΓΝΑ ΟΝΤΑ είμαστε σαν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και πάλι εδώ. Σαν Γαλαξιακές Οικογένειες έχουμε ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ σκοπούς, αποστολές και ρόλους εδώ. Ο κάθε ένας από σας το βλέπει αυτό, και το ΞΕΡΕΤΕ μέσα σας. Μέρος του ρόλου μου εδώ είναι να βοηθήσω με την ενδυνάμωση σας για να γίνετε οι ΔΕΙΚΤΕΣ-ΤΗΣ-ΟΔΟΥ που είστε ήδη και να παρέχω τη γνώση και την κατανόηση σε σας, για να μπείτε στους δικούς σας ρόλους, στόχους και αποστολές εδώ.
Γι’ αυτό, ετοιμαστείτε, όλοι έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε! Το να μεταμορφώσουμε την Ανθρωπότητα είναι πλήρης απασχόληση! Πρώτα πρέπει να εστιαστείτε σε σας, να θυμηθείτε πως να κοιμάστε, να δουλεύετε μέσα απ’ όλες τις διαστάσεις από την ξύπνια και την κατάσταση ύπνου (κλειστά μάτια). Πρέπει να φέρετε στην επιφάνεια τη δύναμη σας, ότι γνωρίζετε, τη γνώση και ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΤΕ, ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ τον εαυτό σας ΣΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ, ΣΑΝ ΠΗΓΗ και σαν αλχημιστή εδώ. Γινόμενοι αυτή η ΔΥΝΑΤΗ ΙΣΧΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ είναι το πως κάνουμε πραγματικότητες εδώ.    

Οι υλικές μας πραγματικότητες φθάνουν ενώ φθάνουμε μέσα τους. Συνεχώς αναδύονται, αλλάζοντας σχήμα και ανά-ευθυγραμμίζονται, όπως ο κάθε ένας από εμάς, μέσα του. Αναλαμβάνουμε τη διοίκηση του δικού μας ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ και περπατούμε σαν ΕΝΑΣ ΣΑΝ ΟΛΟΙ εδώ.
Η ΑΓΑΠΗ που ΕΙΣΑΙ, η ΑΓΑΠΗ που κρατάς, η ΑΓΑΠΗ που έχεις τη δυνατότητα να γεννήσεις και να μοιραστείς είναι ΥΠΕΡΑΝΩ του οτιδήποτε ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕΣ και είναι ΑΓΝΗ. Είναι αυτή που μεταμορφώνει τα πάντα πίσω στο ΦΩΣ ξανά. Υφαίνεις φως, εμπνέεις φως, μοιράζεσαι φως και ενεργοποιείς τα πάντα στο ΦΩΣ... απλά με το να είσαι εσύ. Ένα μεγαλοπρεπές και λαμπρό ΦΩΤΟ ΟΝ.

Ναι, ΕΙΜΑΣΤΕ εδώ. Πάντοτε ΗΜΑΣΤΑΝ. Συνεχίστε να κοιτάζετε. Θα ΔΕΙΤΕ αυτό που δεν ήταν ορατό προηγουμένως μέσα στους παλιούς κραδασμούς και τα δίκτυα συνειδητότητας. Ετοιμαστείτε αγάπες. ΑΓΑΠΟΥΜΕ τις εκπλήξεις εδώ!

Υ.Γ. ΑΝ βρεις τον εαυτό σου στη ‘Ύπνου προς ξύπνιου, αγκυροβόληση φωτός και κτίσιμο της δύναμης σου από μέσα προς τα έξω’ φάση, Αυτό είναι το ΠΙΟ σημαντικό! Τίμησε το! Αναβαθμίζεσαι Κρυσταλλικά/ η Κρυσταλλική σου Δομή/Δίκτυο και τελείς την εσωτερική σου Υπηρεσία εργασία ενώ καθαρίζεις, αποκαθαρίζεις, εξαγνίζεις και αναδύεσαι από μέσα. Ευγνωμοσύνη για την αφιέρωση σου. Είναι πρόκληση να γίνει αυτό, αλλά απαραίτητο για όλους μας. Σας αγαπώ αγαπώ αγαπώ!

Lisa Transcendence Brown (Ithara) ∞
Αγνή Ιερή Θεία Ουσία Δυνατή Φωτό Ενέργεια Ζώντας ως ΟΛΕΣ οι ΄Οψεις  Συγχωνευμένες σαν ΕΝΑ ξανά εδώ
Website: 
https://www.AwakeningToRemembering.com
Daily Updates on the Facebook Public Page: ​
https://www.facebook.com/LisaTranscendenceBrown
Μετάφραση: Εύη Χαράκη Μαχαιρά

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγράμματα Παλιάς κ Νέας ΓΗΣ Feb.2024

Ανάληψη Ευθύνης Εαυτού

ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΗ