ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ-ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΔΟΜΗ

Μια Διαδικασία Εξέλιξης: Η Ενσωμάτωση Ανωτέρων Συχνοτήτων Αλλάζει την Γενετική Κατασκευή και την Σωματική Δομή...

Όταν κάθεσαι ακίνητος, η ενέργεια δεν κινείται, εκτός αν κοιμάσαι για να αναβαθμιστεί το Φωτόσωμα σου & να Αφομοιώσεις το φως σου, για να ξυπνήσεις νέα γνώση, να καθαρίσεις χρονοδιαγράμματα, και συνειδητά να ανοίξεις την καρδιά σου. Στο ‘διάστημα μεταξύ διαστάσεων’, όταν αγκυροβολείς  το συνειδητό όνειρο, πρέπει να επιτρέψεις το μεθυσμένο/ομιχλώδες, έτσι ώστε η γραμμική σου όψη να μαλακώσει, να ηρεμήσει και το σώμα σου να κρατήσει περισσότερο φως ενώ ο υλικός σου κόσμος θα αναβαθμίζεται για σένα. Στη συνειδητή σου ξύπνια κατάσταση, πρέπει να κινείς την ενέργεια με τρόπους που να είναι παραγωγικοί, να συνεισφέρουν, δημιουργούν αλλαγή, μεταμορφώνουν, ανυψώνουν... όλα από την καρδιά σου. Αυτό είναι που δημιουργεί την αφθονία σου, όταν κάνεις ότι κάνεις για τους άλλους και δεν μικραίνεις στο ‘μικρό ανθρώπινο’ και ακούς τα παλιά προγράμματα που σε κρατούσαν στο χώρο της στέρησης. Η αφθονία είναι να ΕΙΣΑΙ η όψη του ανώτερου εαυτού, χρησιμοποιώντας τα δώρα, τις εμπειρίες, την εσωτερική γνώση/γνωρίζοντας, για να κάνεις τη διαφορά.

Όλοι κάνουμε έκπτωση στον εαυτό μας κατά τη διάρκεια της πορείας, αφού αυτή ήταν η ανθρώπινη μας όψη. Εδώ, η ανθρώπινη μας όψη είναι ένα πρόγραμμα που το αναγνωρίζουμε και ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, υπερβαίνοντας τα πάντα και ενοποιώντας τα πάντα, μέσα στο φως από μέσα μας. Διαχωρίζουμε τα πάντα για να τα δούμε, μετά τα βάζουμε όλα πίσω μαζί σαν ένα ξανά, ενώ τα ενοποιούμε σαν ένα από μέσα μας.

Ξεκινούμε σαν ‘μικροί άνθρωποι’, ξυπνούμε όλες μας τις άλλες όψεις για να ενοποιηθούν εδώ. Πρέπει να αφιερώσουμε τους εαυτούς μας σε ΕΜΑΣ για να προχωρήσουμε προς τους σκοπούς/ρόλους/αποστολές μας, γιατί όταν το κάνουμε αυτό, δίνουμε στον εαυτό μας αυτό που χρειαζόμαστε, γινόμαστε εμείς η επένδυση, γινόμαστε αυτό που είναι σημαντικό, όχι πια ‘όχι αρκετά’, γιατί επιλέξαμε να βάλουμε το εαυτό μας πρώτο, να φέρουμε την Θεϊκή μας Ουσία Αγάπη έξω, από μέσα. Ωστόσο, το Θείο Αρσενικό είναι η δύναμη μας και αυτό πρέπει επίσης να ενεργοποιηθεί και να καλλιεργηθεί. Αυτό έρχεται ‘μετά’ που θα κατακτήσουμε τις άλλες όψεις (τεχνικά γίνονται ταυτόχρονα, ωστόσο για το ανθρώπινο είναι μετά). 

Το να ενεργοποιείς όψεις, ενοποιείς όψεις, να γίνεσαι όψεις το ανώτερου εαυτού (Ενσωμάτωση) είναι τεράστια πρόκληση και πράξη ισορροπίας, πλήρους απασχόλησης. Υπάρχουν τόόόόόόόσα πολλά για να αντιλαμβάνεσαι και να δίνεις προσοχή για να το κάνεις αυτό. Πρέπει να είμαστε συνειδητοί την κάθε στιγμή, για τα πάντα. Δεν υπάρχει ούτε ένα πράγμα που συμβαίνει που δεν ακούμε/βλέπουμε/αισθανόμαστε. Η αντίληψη  μας είναι 360 μοίρες και είναι με όλο μας το Είναι. Λειτουργούμε ΣΑΝ ολόκληρο το Σύμπαν, όχι σαν κάτι που ζούμε μέσα. Αυτό το εκεί έξω είναι ένας αναπτυγμένος ολογραφικός θάλαμος, με πρόγραμμα που μεταδίδει από μέσα μας. Όταν είμαστε εντελώς παρόντες, έχουμε επίγνωση, έχουμε τον έλεγχο και συνειδητά μεταδίδουμε με κάθε ίνα του όντος μας, στις ψηλότερες συχνότητες του φωτός και της αγάπης, έχουμε τη δυνατότητα να επηρεάζουμε το ολόγραμμα εμείς οι ίδιοι. Ενεργοποιούμε τις δικές μας πραγματικότητες ψηλότερων συχνοτήτων να ξεκινήσουν να παίζουν, μόνο με το να κρατούμε αυτή τη συχνότητα από μέσα μας. Τα σώματα μας, γεμάτα κρύσταλλα (κρυσταλλικά), είναι πομποί αυτού του ολογράμματος, και είναι αυτό που μας δίνει τη δυνατότητα να φαινόμαστε διαφορετικοί με βάση τη συχνότητα στην οποία είμαστε ορατοί. Αυτός είναι ο λόγος που όταν μας βλέπετε, φαινόμαστε τόσο διαφορετικοί ανάλογα με το κάθε ‘πλαίσιο’. Στο ένα μπορεί να λάμπουμε, να είμαστε απαλοί, στο επόμενο οι γραμμές του προσώπου μας πιο σκληρές (έντονο περίγραμμα), μπορεί να φαίνεται ενέργεια γύρω μας, γεωμετρικά σχήματα μέσα στο πεδίο μας, ορατά χρώματα ή θολή ομίχλη... αυτά είναι όλα μέρος των μεταδόσεων από την Κρυσταλλική μας Δομή. Όσο ψηλότερα μπορούμε να διατηρήσουμε, όσο ψηλότερα πάμε όλοι μέσα σε αυτά τα άλλα ‘Φωτεινότερα’ Εύρη ζωνών, τόσο πιο ορατά γίνονται όλα. Κοίταξε γύρω σου, παρατήρησε, δώσε σημασία σε αυτά που συνήθιζες να παίρνεις δεδομένα σαν ‘απλά ένας υλικός κόσμος’. Θα δεις περισσότερα ενώ θα αλληλεπιδράς με την πραγματικότητα σου, ενώ θα παίζεις, να εκτείνεις το νου σου, γιατί σαν θα ανοίγει η καρδιά σου, και το παιδιάστικο σου δέος θα αναδύεται, ο νους σου διαστέλλεται και η όραση σου επηρεάζεται αμέσως για να αλλάξει, σαν βλέπεις διαφορετικά και από άλλες διαστάσεις από μέσα σου. Ενώ το κάνεις αυτό οι άλλες εξωτερικές διαστάσεις γίνονται ορατές.       

Το κεφάλι σου είναι πομπός συχνοτήτων. Έχεις ανθρώπινα αυτιά που ακούνε τα έξω, μέσα έχεις δέκτες που παίρνουν όλες αυτές τις συχνότητες που βρίσκονται μέσα στο σώμα σου και τις μεταφράζουν σε ήχο, ήχο που μπορείς να ακούς, λόγια που καταλαβαίνεις. Όταν ακούς μια σκέψη, αυτό είναι μετάδοση του τι έχεις αγκυροβολημένο μέσα στο σώμα σου. Όταν είσαι συντονισμένη με τις όψεις του φωτός/ανώτερου εαυτού σου, ακούς έμπνευση, ιδέες, καθοδήγηση, θεοφάνεια, νέα αντίληψη που δεν είχες προηγουμένως. Όταν είναι συντονισμένη στα παλιά σου προγράμματα, ακούς τα παλιά λόγια, τη στέρηση, την επίκριση, τα πιστεύω που δημιούργησαν θυμό, λύπη, όχι αρκετά, σύγκριση, ανάγκη. Το ένα σε ανεβάζει και σε εμπνέει, και όπου πρέπει να κινηθείς πέρα από ένα φόβο θα πυροδοτήσει δυσφορία μέσα στο σώμα. Το άλλο σε πείθει να μην κάνεις πράγματα, σου δίνει κάθε λόγο γιατί δεν μπορείς, ότι δεν έχεις αρκετά. Το ένα είναι φωτεινό και το άλλο είναι περιορισμένο, ανθρώπινο.

Τώρα, η ανθρώπινη όψη δεν έχει την ικανότητα να διαχωρίζει τις σκέψεις μας από τα συναισθήματα τους. Είναι ένα και το αυτό. Πιστεύουν και τα δύο γιατί παρουσιάζονται σαν απτή πραγματικότητα. Το πολυ-διάστατο ον κινείται ΣΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΑΥΤΟΣ και παρατηρεί τα προγράμματα τους και διαχωρίζει το συναίσθημα από τη σκέψη και βλέπει και τα δύο, ξεχωριστά. Αυτό το συναίσθημα είναι απόκριση σε αυτή την σκέψη, αυτό το πιστεύω, ή αυτή η σκέψη δημιούργησε αυτό το συναίσθημα. Δουλεύουμε με αυτά ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, αποδεσμεύοντας την ενέργεια από το σώμα, δουλεύοντας με τη σκέψη από μέσα μας. Τα διαλύουμε και τα δύο με τα εργαλεία που μαζέψαμε, έτσι ώστε ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑ ΔΥΝΑΜΗ πια. ΕΜΕΙΣ κρατούμε τη δύναμη να μεταλλάσσουμε, μεταμορφώνουμε και να συγχωνεύουμε τα πάντα πίσω μέσα στην αγάπη και την εκτίμηση μέσα μας. Ο κόσμος της υλικής μας πραγματικότητας ξεκινά να αλλάζει καθώς τον αλλάζουμε, από μέσα προς τα έξω.
Η αντίληψη ότι υπάρχει κάτι ‘ανώτερο εκεί έξω’ είναι απλά μια αντίληψη του τι είναι το ενεργειακό σου πεδίο/Σύμπαν. Το σώμα σου θα τσούζει και θα ανοίξει, η ενέργεια θα αρχίσει να κινείται, δια μέσου σου, μέσα και έξω από σένα, ενώ το Μέρκαπα/Τοροειδές Πεδίο/Ηλεκτρομαγνητικό  Πεδίο/ΦωτόΣκάφος θα ενεργοποιείται. Αυτός ο τεράστιος στρόβιλος ενέργειας που περπατάς είναι το Σύμπαν/Σου Σκάφος/Εσύ σαν όλοι οι ανώτεροι σου εαυτοί εδώ. Εντούτοις, για τους ανθρώπους, αρχίζει από μια σπίθα μέσα μας, ενώ ανοίγει η καρδιά μας, και τρέχει μέσα από το σώμα μας, ενεργοποιώντας μας στο φως.  Τα κύτταρα μας, τα όργανα, τα οστά, ο εγκέφαλος, η σπονδυλική στήλη, τα δάχτυλα, γόνατα, δέρμα... κάθε σωματίδιο μέσα μας ξυπνά, ξεκινά να τσούζει, να κινείται, φορτίζεται, συστέλλεται/διαστέλλεται, διευρύνεται, αναπνέει. Τα πάντα ξανά γίνονται ΖΩΝΤΑΝΑ. Σαν άνθρωποι ήμασταν νεκροί. Μερικοί αναφέρονται σε αυτούς σαν ζόμπι. Είναι πραγματικά αλήθεια. Λειτουργούσαμε με ασυνείδητα προγράμματα, σε αυτόματο πιλότο και με αγνώστου/προελεύσεως πιστεύω. Ήταν ανάποδα. Τα πάντα είναι. Δεν πεθαίνουμε για να πάμε στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΗ ΓΗ, ΝΕΑ Γη. Ζωντανεύουμε και συνδεόμαστε με το δίκτυο της ανώτερης συνειδητότητας. ΞΥΠΝΟΥΜΕ!

Τα παλιά προγράμματα παρουσιάζονται σαν ξεκούρδιστες συχνότητες και ενεργειακά εμπόδια στο υλικό σώμα όχημα. Ενώ συνδεόμαστε με ανώτερες συχνότητες, αυτή η ενέργεια ξεκινά να κινείται. Αυτή η ενέργεια γίνεται φωτονικό φως και δυνατή ενέργεια μέσα μας. Έτσι γινόμαστε ΚΒΑΝΤΙΚΑ ΟΝΤΑ εδώ. Συνδέουμε τα πάντα στο Φως, με πρόθεση. ΚΡΑΤΟΥΜΕ ΦΩΣ, δεν φεύγουμε από το σώμα μας πια για να πάμε κάπου αλλού. ΕΜΕΙΣ κάνουμε τα πάντα μέσα από το σώμα μας.  ΕΜΕΙΣ δουλεύουμε με τα πάντα από μέσα μας. Αυτή είναι εξ’ολοκλήρου καινούργια ύπαρξη. Το πως λειτουργούμε αλλάζει εντελώς εδώ.
Οι νευρικοί οδοί ανοίγονται, το κεφάλι μας διαστέλλεται & συστέλλεται, βιοπλασμικό & φωτομαγνητικό τρέχει δια μέσου του εγκεφάλου μας και αναδίδεται από την σπονδυλική μας στήλη, κύτταρα και υλικό σώμα, το σώμα μας φουσκώνει από ηλιακούς ανέμους, σωματίδια αστέρων ενεργοποιούνται, το κρυσταλλικό ενεργοποιείται ενώ κρατούμε Χριστή Συνειδητότητα σαν τρόπο ζωής/είναι  εδώ. Η βαρύτητα φεύγει σαν έχουμε περισσότερο χώρο μέσα μας, ενώ τα κύτταρα μας φορτίζουν, ενώ η καρδιές μας μένουν ανοικτές, επιπλέουμε μέσα μας και αγκυρωβολούμε αυτό το φως μέσα στο υλικό μας όχημα, και γινόμαστε κυριολεκτικά φως. Η υλική μας μορφή ξεκινά να αλλάζει πολύ, η πυκνή ύλη μεταλλάσσεται σε ρευστή/υγρή, αέρια & ενέργεια πλάσματος. Με κάθε απελευθέρωση παλιάς ασύμφωνης ενέργειας και μεταφοράς αυτής της πυκνής ύλης έξω από το σώμα, το φως μας έχει πιο πολύ χώρο να κινείται και να κάνει τη δουλειά του. Τα σώματα μας φουσκώνουν ενώ τα κύτταρα μας φορτίζονται με φωτονικό φως και ηλιακούς ανέμους (κύματα συχνοτήτων) που ανακινούν τα πάντα μέσα μας. Το σώμα σου ακούγεται σαν να μιλά και κινείται. Το κάνει. Κάνει πολλή δουλειά αναβαθμίζοντας από Βάση Άνθρακα σε Ηλιακή Κρυσταλλική Άστρο-ΦώτοΟν Μορφή! Όταν είναι παρούσες συγκεκριμένες συχνότητες, γινόμαστε πιο βαρετοί (πυκνή μάζα), μετά αλλάζουν, γεμίζουμε με φωτονικό φως/αέριο/αέρα, ξεκινούμε να πλέουμε ή να αισθανόμαστε σταθμισμένοι, σαν περνούμε από την Πυκνή Υλική Μάζα στη Φωτεινή Υλική Μάζα, η σωματιδιακή μας μάζα αλλάζει μέσα μας. Αυτές οι συνεχώς εναλλασσόμενες συχνότητες αναβαθμίζουν το υλικό σας όχημα, είτε είστε συνειδητοί του τι-είναι-τι είτε όχι. ΕΜΕΙΣ εναλλασσόμαστε μεταξύ του ανθρώπινου & του ανώτερου εαυτού, μέσα από το να είμαστε άστρο ον, φώτο ον, γαλαξιακό, υδρόβιο, στοιχειακό και άλλα, ενώ αφομοιώνουμε όλες αυτές τις όψεις μέσα μας σαν ένα. Μετακινούμαστε μεταξύ των όψεων ενώ συγχωνεύονται και δεν υπάρχει πια διαχωρισμός.      
Τα υλικά μας σώματα διέρχονται τώρα από τεράστιες γενετικές αναβαθμίσεις όπου αυτά τα οποία ενοποιούμε μέσα μας ενεργοποιούν το υλικό μας φτιάξιμο να αλλάξει έτσι ώστε οι ολογραφικοί μας μεταδότες να μεταδίδουν τις συχνότητες αυτών που κρατούμε μέσα μας.  Όσο περισσότερο αναβαθμίζεται το υλικό μας, τόσο ψηλότερες είναι  αυτές οι συχνότητες στην ΝΕΑ Γη, τόσο γίνονται πιο ορατές οι όψεις μας, συνεχής μετατόπιση-σχήματος σε ορατότητα. Το υλικό όχημα συνεχώς μορφοποιείται σε όλες μας τις ουσίες εδώ.Το υλικό μας σκάφος προσαρμόζεται στις συχνότητες μας που κρατούμε μέσα μας. Πριν, καθαρίζαμε το υλικό μας σώμα για να κρατήσει φως. Τώρα κρατούμε φως και το ΦωτόΣωμα προσαρμόζεται. Με κάθε αναβάθμιση του εύρος ζώνης του φάσματος συχνοτήτων, το υλικό μας σκάφος προσαρμόζεται ακόμα λίγο. Τα πάντα γίνονται ορατά σε αυτά τα εύρη ζωνών ανωτέρων συχνοτήτων πεδίων/διαστάσεων/βασιλείων τώρα. Κάποτε ήταν ενεργειακό πράγμα. Αυτό αλλάζει. ΕΜΕΙΣ γινόμαστε ορατοί στο υλικό τώρα.
Πρώτα μορφοποιηθήκαμε/μετατοπίσαμε το σχήμα μας, σε ανθρώπινο για να έχουμε ανθρώπινη εμπειρία. Προσπαθήσαμε να ταιριάσουμε, να προσαρμοστούμε και η υλική μας μορφή πήρε τα χαρακτηριστικά των ανθρωπίνων οικογενειών μας, του γενετικού φτιαξίματος μας και του περιβάλλοντος μας, όπως στα ζώα/στοιχειακά και άλλα.

Τώρα, καθαρίσαμε αυτά τα κυτταρικά προγράμματα. Τώρα μορφοποιούμαστε πίσω στο ποιοί πραγματικά είμαστε. Όλες μας οι όψεις σε νέα, αγνή, αναβαθμισμένη Κρυσταλλική Υλική Μορφή. Η ενέργεια αλλάζει στην κάθε στιγμή, όπως αλλάζουν και αυτές οι συχνότητες. Συνεχώς εναλλασσόμαστε μέσα & έξω από διαφορετικές διαστάσεις. Καθώς υπερβαίνουμε τα χαμηλότερα εύρη των φασμάτων της συνειδητότητας μέσα μας, υπερβαίνουμε την ανθρώπινη μας όψη που μας κρατούσε υλικούς εκεί. Διευρυνόμαστε σε όλες τις διαστάσεις και το υλικό μας σώμα ξεκινά να διαμορφώνεται και να ξανα-δουλεύει με τον εαυτό του, νέοι γενετικοί κωδικοί ενεργοποιούνται με ιερά γεωμετρικά σύμβολα που πλέουν μέσα στο ενεργειακό μας πεδίο ενώ κρατούμε αυτό το ανώτερο φως μέσα μας. Η δική μας συνεχής συνειδητότητα ενεργοποιεί αυτούς τους ανώτερους έλικες του DNA. Το κάνουμε αυτό δια μέσου της ανοικτής μας καρδιάς, ανοικτού μυαλού, ανοικτής ενέργειας, σαν δυνατό ον γεμάτο με αγάπη που δεν επιτρέπει ή συμμετέχει στο παλιό δίκτυο συνειδητότητας πια. ΕΜΕΙΣ είμαστε η ΝΕΑ Γη και οι Κρύσταλλοι Φύλακες Δικτύου και οι Στήλες Φωτός. Το δύκτιο είναι μέσα μας και συνδεόμαστε πάνω στο Δίκτυο της ΝΕΑΣ Γης για να περπατούμε ‘εκεί έξω’ από εδώ. ♦

Όταν η ενέργεια μας αλλάζει, το υλικό μας όχημα αλλάζει. Θα ξεκινήσει να παίρνει νέο σχήμα ανάλογα με τις συχνότητες που μεταδίδεις. Μόρια που δεν κρατά πια η υλική σου πυκνότητα, όλα μπορούν τώρα να κινηθούν για να φτιάξουν μια νέα μετάδοση/υλική μορφή. Όταν η καρδιά σου είναι ανοικτή, φαίνεσαι διαφορετικός. Αυτή είναι μόνο η αρχή για όλους, που εξαρτάται από τις δονήσεις των συχνοτήτων και τις μεταδόσεις με πρόθεση μέσα από την ενσωμάτωση του ανώτερου φωτός. Η ικανότητα της μετατόπισης σχήματος είναι φυσική, βασισμένη στο χώρο που κατέχουμε στην κάθε δεδομένη στιγμή.
Είναι θέμα τύπου συχνότητας και ενέργειας!


Lisa Transcendence Brown (Ithara) ∞
Αγνή Ιερή Θεία Ουσία Δυνατή Φωτό Ενέργεια Ζώντας ως ΟΛΕΣ οι ΄Οψεις  Συγχωνευμένες σαν ΕΝΑ ξανά εδώ
Website: 
https://www.AwakeningToRemembering.com
Daily Updates on the Facebook Public Page: ​
https://www.facebook.com/LisaTranscendenceBrown
Μετάφραση: Εύη Χαράκη Μαχαιρά


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγράμματα Παλιάς κ Νέας ΓΗΣ Feb.2024

Ανάληψη Ευθύνης Εαυτού

ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΗ