ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΗ

Ύπαρξη στη ΝΕΑ Γη: Διεγείροντας συναισθήματα, εξαγνίζοντας στρεβλώσεις & Ενοποιόντας Λέξεις για την Κατανόηση της Αφύπνησης της Ψυχής δια μέσου της Καρδιάς, από τη Λίσα Μπράουν. 

Η ζωή στη ΝΕΑ Γη είναι παντελώς διαφορετική από τη ζωή που κάποτε είχαμε σαν μικρά, ενδεή, παραπληροφορημένα ανθρώπινα όντα που ξέχασαν και ζούσαν σε μια ύπαρξη αμνησίας. Αυτές οι κοσμικές- ανώτερες- φωτό συχνότητες ενεργοποιούν και διεγείρουν τα πάντα μέσα μας. Η κατανόηση του τι συμβαίνει μέσα μας και σε όλα μας τα σώματα είναι κλειδί. 

Σαν ανθρώπινα όντα, τα σώματα μας ήταν πολύ συμπαγή, μεγάλης πυκνότητας και κρατούσαν όλα μας τα προγράματα που ήταν καταγραμμένα και αποτυπωμένα στο DNA και την κυτταρική μας μνήμη ολόκληρης της ύπαρξης μας εδώ.

Κατεβήκαμε, σμικρυνθήκαμε σε μικρά ανθρώπινα όντα (ενεργειακά). Η διεύρυνση του ενεργειακού μας πεδίου ήταν μηδέν για πολλούς από εμάς, είχαμε λίγη πνοή ζωής, λίγη ευτυχία, όπου επιλέξαμε μια πέρα για πέρα τραχία εμπειρία εδώ (εντελώς κεκαλυμμένη). Αυτοί που δεν ήταν εντελώς κεκαλυμμένοι ζούσαν περισσότερο απ΄την καρδιά τους, είχαν λιγότερα τείχη, εντούτοις όλοι πρέπει να περάσουμε μέσα από την ίδια διεύρυνση ΠΙΣΩ μέσα στην πολυδιάστατη ύπαρξη μας έδω. 
Τα ταξίδια μας είναι δικά μας. Τα επιλέξαμε, τα γράψαμε, τα προγραμματίσαμε... ήταν ενσωματωμένα στο προσχέδιο της ψυχής μας.
 Όπως η Γη έχει ανέβει, κάθε ψυχή έχει ενεργοποιηθεί να ξυπνήσει. Πνεύμα σε αφύπνιση, εντούτοις ενώ αυτό θα συμβαίνει, φαίνεται διαφορετικό στον κάθε ένα, γιατί ολόκληρη η διαδικασία χωρίστηκε σε διάφορες διατυπώσεις, ανάλογα με το τι ηχεί στο κάθε άτομο και τι χρειάζονται για να ταυτιστούν για το δικό τους ταξίδι εδώ.
Σαν ανθρώπινα όντα, ανεβαίνουμε. Σαν ψυχές/όψεις του ανώτερου εαυτού κατεβαίνουμε. Σαν πολύ-διάστατα όντα διευρυνόμαστε & συστελλόμαστε. Όλα το ίδιο. Η μόνη διαφορά είναι το πού υπάρχουμε δονιτικά στην κάθε δεδομένη στιγμή και πόσο φώς έχουμε ενσωματώσει στο ον/υλικό όχημα εδώ. Έχει κι άλλους όρους. Δεν έχουν σημασία. Η κατανόηση έχει σημασία εδώ. Φέρνουμε όλες τις λέξεις μαζί. Ενώνουμε το διαχωρισμό μέσα τους γιατί η κατανόηση δια μέσου της καρδιάς είναι το αληθινά σημαντικό.

Καθώς αφυπνιζόμαστε, τα σώματα μας ξυπνούν, αυτό το κοσμικό γαλαξιακό άστρο ον και ψυχικό φώς αναφλέγεται μέσα μας και ότι ήταν αδρανές γίνεται ζωντανό. Καταπιεσμένος πόνος ενεργοποιήται για να γίνει αισθητός, να αναδυθεί, να εξαγνιστεί, καθαρίσει, αποκαθαριστεί, να διαλυθεί με κάθε ενεργοποίηση φωτός... η πυκνότητα, τα παλιά προγράμματα/πιστεύω, στέρηση και διαχωρισμός φεύγουν.
Χρησιμοποιούμε ‘ανώτερο και κατώτερο’ μόνο σαν περιγραφές του εύρος ζώνης του φάσματος συχνότητας και των κραδασμικών τάξεων. Το ανθρώπινο, το εκλαμβάνει αυτό σαν επίκριση, ενώ είναι μόνο ένας τρόπος να μιλάς για τη διεύρυνση προς τα μέσα/σαν πολλαπλές διαστάσεις δια μέσου της ενσωμάτωσης αγνού φωτός εδώ και της εξέλιξης σε ένα νέο είδος ως Αγάπη εδώ για να μεταμορφώσουμε τα πάντα, ενώσουμε τα πάντα και να ξεκινήσουμε μια ύπαρξη που είναι πέρα από την εξαίσια, μαγική, καταπληκτική και αυτό είναι που όλοι ήρθαν εδώ για να ζήσουν, να είναι και να ευημερίσουν.

Κινούμαστε από μια αρσενική-κεφάλι-σκεπτόμενη-οδηγούμενη πραγματικότητα σε μια που τροφοδοτεί την καρδιά, τροφοδοτεί την ψυχή, γιατί αυτή η τροφοδοσία είναι ‘ενέργεια’, δύναμη ζωής και κάθε φορά που το κάνουμε αυτό, γινόμαστε πιο ζωντανοί, εντούτοις με αυτή τη νέα ‘ολοκληρωτικά ζωντανή’ ύπαρξη, ολοκληρωτικά αγνή ύπαρξη, ότι ήταν σε σύγκρουση με τις συχνότητες της ψυχής μας, όλα όσα δεν ήταν αγνα, όλα όσα τροφοδοτούσαν τις ανάγκες της αρσενικής μας ενέργειας... έρχονται στην επιφάνεια και αυτά. Ο μόνος τρόπος να ξανά εξελικτούμε στο φως είναι με την ενεργοποίηση όλων όσων ήταν καταπιεσμένα, έτσι ώστε να τα δουλέψουμε, να τα αποδεσμεύσουμε ενεργειακά, να αγαπήσουμε εκείνο το κομμάτι του εαυτού μας τόσο ολοκληρωτικά που να μπορέσουμε να συνχωνευτούμε σε μοναδικότητα/ολότητα μέσα μας και να προχωρήσουμε σε ανώτερο εύρος ζώνης του φάσματος συχνοτήτων της ύπαρξης... ένα που είναι Αγνό, αγάπη, μαγικό, καταπληκτικό, υποστηρικτικό και σαν γαλαξιακή-ψυχική-οικογένεια μαζί ξανά.  
    
Για να έχουμε αυτή την νέα ύπαρξη, εδώ στη ΝΕΑ Γη, όλα τα παλιά πρέπει να βγουν στην επιφάνεια, να ιδωθούν, αφεθούν... η κατανόηση είναι δια μέσου της καρδιάς. Αυτό μας απελευθερώνει αντί να μας κρατά δέσμιους στα παλιά προγραμματισμένα μας πιστεύω, επικρίσεις και την αυτοπροκαλούμενη ανάγκη να υποφέρουμε γιατί είναι ‘ασφαλές’ και ‘το μόνο που γνωρίζουμε’.

ΕΜΕΙΣ βγαίνουμε από τον ‘ασφαλές’ χώρο του φόβου, της αμφιβολίας, στέρησης, μοναχικότητας, κενού, εγωισμού, διαχωρισμού που κάποτε κρατούσαμε μέσα μας. 
ΕΜΕΙΣ ξανά υπάρχουμε ΣΑΝ ΑΓΑΠΗ και ναι, ΣΑΝ ΑΓΝΟ ΘΕΪΚΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΥΝΑΤΟ ΦΩΣ. 
Οι σχέσεις εδώ είναι εντελώς διαφορετικές. Είναι σεβασμού, αγάπης, καλοσύνης, συμπόνοιας, φροντίδας, συμμετοχής, ενότητας, χαράς, διακριτικότητας, συνεισφοράς, υποστήριξης και στήριξης όπου όλοι είναι σαν ένα, δουλεύοντας μαζί στο φως και κάνοντας τη διαφορά σε κάθε στιγμή, από μέσα προς τα έξω. 
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ η διαφορά. Δεν την ψάχνουμε πια στους άλλους. ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΩΝΟΥΜΕ για να ζούμε στις πραγματικότητες μας, γιατι την ΚΡΑΤΟΥΜΕ και επιτρέπουμε σε άλλους να ζουν σε αυτό το λαμπρό χώρο, αν είναι έτοιμοι και επίσης δεσμευμένοι με κάθε ίνα της ύπαρξης τους.
Οι σχέσεις εμπνέουν, αναφλέγουν τη φωτιά, παιχνιδιάρικα, αστεία και ο κάθε ένας παίρνει την ευθύνη για όλους από μέσα. Αυτές είναι ανταλλαγές ενέργειας που ΕΝ-ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ όλους. Δεν υπάρχει δυσλειτουργία, άδειασμα, κρυμμένη ατζέντα ή κίνητρα. Αυτά είναι παιχνίδια του παλιού ανθρώπου και δεν τα παίζουμε αυτά εδώ.Τιμούμε ο ένας τον άλλο, σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και μοιραζόμαστε, στηρίζουμε, βοηθούμε, συνεισφέρουμε με όλα όσα έχουμε στο όλο. Λαμβάνουμε άφθονα. Δουλεύουμε με ενότητα, αποχωρούμε για χρόνο/χώρο για τον εαυτό μας, ερχόμαστε μαζί έτοιμοι να συνεισφέρουμε κι άλλο.
Όλοι είναι οικογένεια μας εδώ. Φίλοι είναι παλιές ανθρώπινες λέξεις για προσκόλληση, ανάγκη και δεσμούς. Κόψαμε όλους τους δεσμούς και στέκουμε στη δική μας δύναμη. ΕΜΕΙΣ είμαστε όλοι Πύργοι Φωτός που εκπέμπουν, είμαστε όλοι αγγέλοι που βοηθούν/οδηγούν, είμαστε όλοι φάροι, το φώς αγκυροβολεί συνέχεια αναβαθμίζοντας το δικό μας Κρυσταλλικό Δύκτιο μέσα στα δικά μας υλικά σώματα. Ερχόμαστε μαζί για να γίνουμε δημιουργικοί, παραγωγικοί και να δημιουργήσουμε την αλλαγή, ενδυναμώνοντας ο ένας τον άλλο όταν στέκουμε στη δική μας δύναμη εδώ. Τιμούμε τις αλήθειες μας, τις μοιραζόμαστε και τιμούμε τις αλήθειες όλων των άλλων για αυτούς... γιατι οι αλήθειες είναι ότι έχουμε μέσα μας, και όλοι έχουμε διαφορετικές αλήθειες. Ότι είναι αλήθεια για μας θα αποφασιστεί από τη στιγμή, αυτό που είναι παρόν και το τί συμβαίνει ‘ακριβώς τότε’. Η αλήθεια μας πάντα θα στηρίζει την ΥΠΑΡΞΗ στη ΝΕΑ ΓΗ, αυτό που είναι αληθινά μέσα στην καρδιά μας και δεν θα τροφοδοτεί τη δισλειτουργία/παραμόρφωση του παλιού. Τα βλέπουμε αυτά ενώ εμφανίζονται, τα τιμούμε σαν παλιά προγράμματα και τους επιτρέπουμε να φύγουν. Επιλέγουμε αυτό που ταιριάζει στη δεδομένη στιγμή. Το μεταποιούμε, μεταμορφώνουμε ή εξ’ολοκλήρου διαγράφουμε σαν δυνατή αγάπη και ενοποιούμε τα πάντα μέσα μας. 
Δεν υπάρχει τρέξιμο ή κρυφτό εδώ. Δεν υπάρχει λόγος. Όλα αυτά ήταν δικά μας. Τα βλέπουμε, τα κατέχουμε, και διευρυνόμαστε πιο πέρα από αυτά. Δεν είναι μέρος της πραγματικότητας μας πια. Βλέπουμε αυτούς που ακόμα κρατούν αυτές τις ανάγκες και τα πιστεύω και τιμούμε εκ μέρους τους την ανάγκη τους για αυτό. Κινούμαστε μέσα και έξω από πραγματικότητες, ρέουμε ελεύθερα, μέσα και έξω... από δόνηση σε δόνηση, υπερβαίνοντας τις χαμηλότερες συχνότητες από μέσα μας.
Αν δεν μας εμπνέει, τροφοδοτεί την καρδιά μας, στηρίζει το νέο... δεν έχει χώρο στον κόσμο μας. Όλοι πρέπει να κάνουν μια επιλογή. Αυτό το ταξίδι είναι εμείς συνεχώς να βλέπουμε, να διευρίνουμε την αντίληψη μας, να ακούμε τις σκέψεις μας, να αναγνωρίζουμε τί είναι τι και να δημιουργούμε ένα εξ’ολοκλήρου νέο σύστημα πεποιθήσεων και ύπαρξης από μέσα μας. Ο εξωτερικός υλικός κόσμος συνεχώς επανα-ευθυγραμμίζεται με αυτό. Μέσα η υλική μας δομή συνεχώς κινείται, αναβαθμίζεται και μεταμορφώνεται επίσης. Αυτό το κομάτι δεν κάνει κανένα λογικό νόημα. Κάποιος πρέπει να αγκαλιάσει την εξέλιξη σαν Ηλιακό-Κρυσταλλικό-Άστρο-Φώτο Ον για να ξεκινήσει καν να πιάσει ένα μικρό κομματάκι του τι είναι όλο αυτό και τι αληθινά συμβαίνει με το υλικό μας σώμα, ενώ εξελίσσεται από βάση-άνθρακα σε κρυσταλλική μορφή. Το να γίνεις Ον Φωτός, ρύθμιση των παραμέτρων, μετάλλαξη, μεταμόρφωση και κράτηση φωτός είναι πέρα από παράξενο. Το ολόκληρο όλο κινεί από ένα είναι ύπαρξη είναι. Πρέπει να ανοικτούμε στο να θέλουμε πραγματικά να ξέρουμε και να το πιστέψουμε... και το κάνουμε αυτό δια μέσου της καρδιάς μας. 

Ανοικτείτε αγάπες... πάντα ‘τώρα ξεκινούμε’. Υπάρχει τόσο πολύ πρισσότερο. Είστε έτοιμοι; Ας το κάνουμε!!!  

Lisa Brown (Lisa Transcendence Brown) ♦
Public Profile/Updates: https://www.facebook.com/LisaTranscendenceBrown
Website: https://www.AwakeningToRemembering.com 
Author, WayShower, Master, Guide

Μετάφραση: Εύη Χαράκη Μαχαιρά 
https://www.facebook.com/evi.harakimahera





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγράμματα Παλιάς κ Νέας ΓΗΣ Feb.2024

Ανάληψη Ευθύνης Εαυτού